Softwise Development lanseaza The Bat! 3.0 – versiune optimizata a clientului de e-mail

BUCURESTI - 8 septembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Softwise Development anunta lansarea si pe piata romaneasca a versiunii 3.0 a cunoscutului client de e-mail The Bat! , care include importante modificari in ceea ce priveste tehnologia utilizata, sistemele de securitate avansate si interfata grafica.

The Bat! este un client de email puternic si flexibil, configurabil, si totusi foarte usor de folosit chiar de catre incepatori. Programul a fost conceput pentru a gestiona rapid si eficient un volum mare de mesaje, salvand astfel timpul utilizatorilor. The Bat! poate fi folosit atat acasa cat si la birou intr-o maniera eficienta. Utilizarea unui program de emailing este tot mai necesara, in conditiile in care foarte multe firme utilizeaza spatiul web ca mijloc de comunicare.
Cu versiunea 3.0 a programului de email The Bat! se introduc cateva concepte extrem de interesante, precum posibilitatea de autentificare biometrica, tehnologii avansate de filtrare si anti-spam conectate cu Microsoft Exchange.
Dintre imbunatatirile aduse versiunilor anterioare, de mentionat este noul aspect al interfetei, posibilitatea de a inlocui imaginile interfetei implicite cu unele personalizate. In curand va exista posibilitatea descarcarii de imagini de pe website-ul companiei.
Sistemul de sortare are acum o interfata stil diagrama, facilitand astfel managementul filtrarii mesajelor.
Noua versiune a programului beneficiaza de functia Mail Chat , similara cu cea a unui Instant Messenger, simplificand si securizand astfel comunicarea dintre utilizatori.
The Bat! 3.0 aduce schimbari importante si in ceea ce priveste acordarea licentelor. Exista licente Home si licente Professional, cele din urma incluzand discount-uri semnificative.
Pana la 01 Decembrie 2004 utilizatorii inregistrati ai vechilor versiuni The Bat! (1 si 2) au posibilitatea achizitionarii noii versiuni 3.0 cu un discount de 50 %.

Despre Softwise Development

Softwise Development este unic partener si reprezentant autorizat al companiei RITLABS in Romania. Sistemul de distributie acopera toate judetele tarii, achizitia produselor fiind posibila atat prin intermediul unui partener local, cat si direct de la compania importatoare, astfel accesul la produsele comercializate fiind mult simplificat.
Alte pachete software distribuite de Softwise Development in calitate de unic reprezentant pentru Romania: SmartDraw si Remote Administrator.

Softwise Development
Telefon: 021.326.81.36
http://www.softwise.ro
the_bat@softwise.ro