Tech Trends: Aer condiționat mobil pentru un smart home eficient

Cluj-Napoca - 5 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Conceptul de Smart Home a câștigat tot mai mult teren, în ultimii ani, în România.
Poziționând în prim plan eficientizarea costurilor dar, poate chiar mai important, managementul și economisirea timpului, casele inteligente folosesc sisteme conectate la internet pe care proprietatul le poate controla și de la distanță prin aplicațiile instalate pe smart phone.

Woods Venezia Aparat aer conditionat mobil smart

Woods Venezia Aparat aer conditionat mobil smart

Compania românească Soldec vine în completarea gamei de sisteme smart pentru casele inteligente, aducând pe piața internă aparatele de aer condiționat mobil Smart.

Aparatele de aer condiționat portabile sunt deosebit de utile pentru că pot fi mutate ușor fie dintr-o încăpere în alta, fie  în interiorul aceleiași încăperi.  În felul acesta, direționarea fluxului de aer rece este controlată și eficientă. Mai mult, aparatele mobile de aer condiționat oferite de Soldec  nu necesită spargerea pereților. Pachetul de instalare conține kitul special pentru montarea furtunului de evacuare a aerului cald.

În ceea ce privește integrarea conceptului Smart, Soldec propune pieței românești aparatele de aer condiționat portabile Woods Smart Home. Aceste aparate de aer condiționat beneficiază de cele mai noi funcții inteligente care pot fi programate și urmărite de la distanță.

Aparatele Woods Smart Home dispun de 4 funcții de bază: răcirea aerului, dezumidificarea aerului, ventilarea aerului și modul economic.

Cu ajutorul tehnologiei Smart, proprietarul poate verifica de la distanță și în timp real, de exemplu temperatura sau umiditatea înregistrate în cameră.  Aparatele de aer condiționat Woods Smart Home pot fi conectate atât la sistemul iOS, cât și Android.

Mulțumită acestor funcții Smart, beneficiarul se bucură de cel puțin două avantaje: eficientizează costurile și setează mediul ambiental pe care să îl găsească atunci când ajunge acasă. În plus, Woods Smart Home este prevăzut și  funcția Sleep care îl transformă într-un aparat de aer condiționat super silențios care nu îl va deranja în timpul somnului.

Despre SOLDEC

Compania Soldec activează de 15 ani pe piața din România cu misiunea de a îmbunătăți calitatea aerului din locuințe și de a oferi produse performante pentru #sănătateacasei. Astfel, Soldec se numără frecvent printre promotorii care aduc în România tehnologii revoluționare, testate și implementate în țările producătoare: dezumidificatoare, umidificatoare, purificatoare de aer, aparate de aer condiționat mobil și nu numai.