GALA EXTRAORDINARA CRACIUN PENTRU TOTI

Locul desfasurarii: ATENEUL ROMAN SAMBATA 16.12.06 orele 19

Organizator: FUNDARIA SOLIDARITATEA CULTURALA PENTRU ROMANIA

GALA EXTRAORDINARA CRACIUN PENTRU TOTI

În data de 16 decembrie, Ateneul Roman este din nou gazda Galei „Caăciun pentru toti”, al VIlea concert de binefacere initiat si organizat, dupa criterii si standarde europene, de catre Fundatia Solidaritatea Culturala pentru Romania ARS XXI sub Inaltul Patronaj al Ministerului Culturii si Cultelor.

Imbinand de ani de zile muzica simfonica si muzica de jazz cu muzica traditionala romaneasca, Fundatia Solidaritatea Culturala pentru Romania ARS XXI reuseste sa adune de fiecare data la Ateneul Roman artisti de renume din Romania si strainatate care doresesc sa puna la dispozitie timpul si talentul lor,in mod gratuti, pentru a ne ajuta să oferim o mica bucurie de Sfintele Sarbatori acelora care nu fac parte dintre favorizatii soartei.
Concertul « Craciun pentru toti » este retransmis de Societatea Romana de Radiodifuziune si de Societatea Romana de Televiziune publicului marilor metropole din lume.
Spectacolul din data de 16 decembrie beneficiaza de mari nume ale scenei internationale si romanesti; soprana Liliana Bizineche din Portugalia acompaniata de pianistul american Joe Coronado, violonista Marina Chiche din Franta acompaniata de pianistul Emir Gamzisoglu si de orchestra de camera formata din muzicieni ai Orchestrei inginerilor si ai Filarmonicii George Enescu, dirijata de Maestrul Iliescu, violonistul Carol Vitez, Corul « Consonate » dirijat de Lacramioara Pauliuc si alti artisti de renume din Romania si strainatate care au decis sa puna la dispozitie timpul si talentul lor, pentru a ne ajuta sa oferim o mica bucurie de Sfintele Sarbatori acelora care se gasesc in dificultate.
Invitatul nostru special este Nicu Alifantis.
Concertul are un scop caritabil si de mecenat, cadourile obţinute sub pomul de Craciun ridicat în holul Ateneului fiind donate ca si în trecut copiilor nevoiasi iar o parte a fondurilor donate fiind folosite de Fundatia Solidaritatea Culturala pentru Romania ARS XXI pentru a dezvolta Proiectul « Solidaritate cu Copiii supradotati in dificultate ».
Proiectul, urmareste ajutorarea si motivarea tinerelor talente din scolile de muzica si balet din Romania, pepiniere ale culturii Romanesti de maine.
Va invitam sa luati parte la acest eveniment cultural de inalta tinuta organizat in interesul urbei pentru bunastarea si fericirea tuturor copiilor « viitorul Romaniei de maine »
Oferim ca in fiecare an Societatilor, Institutiilor si Companiilor posibilitatea de a achizitiona bilete la acest eveniment de exceptie, pentru un cadou oferitcelor dragi in prag de sarbatoare.
Valoarea unei invitatii este de 100 Euro (cocktail inclus) – acordati exclusiv sub forma de sponsorizare, iar orice altfel de donatie se poate face pe conturile Fundatiei deschise pentru acest eveniment la BANCA COMMERCIALA ROMANA ; Filiala UNIC
Cont Ron : RO12RNCB5078000011060005
Cont €uro : RO12RNCB5078000011060006
Tuturor acelora care doresc sa participe in mod activ le va fi oferit titlul si diploma de sponsor al evenimentului cu invitatii personalizate si un pachet media important.
Va asteptam la acest Concert exceptional de ajutorare a celor care au o valoare dar nu au “valori”.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la 0744129047 sau sa ne contactati pe adresa electronica . solidaritatea@aol.com


dr.ANCA NICOLESCU
DIRECTOR DE PROIECR
te. 074429047

Despre SOLIDARITATEA

FUNDATIA SOLIDARITATEA CULTURALA PENTRU ROMANIA ARS XXI
Secretariat Str. MECET 21 024083 BUCURESTI
tel/fax 021 252 13 51

Participare: Intrare libera