Kids-Party.ro - o aniversare de neuitat pentru copilul dumneavoastra

Iasi - 6 februarie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

La inceputul lunii februarie s-a lansat website-ul Kids-Party.ro realizat de Sologics Romania pentru compania Repsia Design din Iasi. Website-ul ofera solutii originale pentru organizarea unei petreceri pe care copilul dumneavoastra nu o va uita niciodata.

Kids Party este cea mai vesela parte a companiei Repsia Design si se ocupa de organizarea de petreceri pentru copii. Acestea pot fi petreceri-surpriza pentru sarbatorit, petreceri cu clovni, petreceri cu personaje din povesti si povestiri, petreceri de 1 iunie, Halloween, de Craciun. Firma organizatoare asigura programul de animatie, invitatiile si ecusoanele hazlii, decorarea festiva a salii, face-painting.

Petrecerile pot avea loc in locatia aleasa de parinti sau intr-unul dintre spatiile puse la dispozitie de colaboratorii Repsia Design.

Pentru a spori farmecul unei astfel de petreceri, firma ofera potentialilor clienti posibilitatea de a inchiria costume de carnaval sau de petrecere, atat pentru copii cat si pentru adulti. Personajele dintre care acestia pot alege sunt reprezentate de: clovni, spiridusi, vrajitoare, zane, ingerasi, supereroi, personaje din povesti, etc..

Doriti sa oferiti copilului dumneavoastra o aniversare de neuitat si sa retraiti alaturi de el farmecul copilariei? Gasiti solutiile pe www.kids-party.ro.

Despre sologics Romania

Despre sologics

sologics Romania a fost înfiintata in anul 2003 in parteneriat cu firma sologics oHG, companie cu sediul in Siegen (Germania) ce detine un segment important din piata germana de software.
Astazi, in baza experientei dobandite in cei peste doi ani de la infiintare, suntem pregatiti sa abordam orice proiect informatic, de la crearea de pagini web si implementarea de platforme de e-commerce si e-learning, pana la conceperea de aplicatii software personalizate si livrarea de solutii IT la cheie.
O enumerare sumara a realizarilor sologics in domeniul construirii de pagini web si de platforme de e-commerce cuprinde:
www.camping-company.com, www.gartenzeit-24.com, www.mappei.com, http://datashop.deutsche-boerse.com, www.wadoo.de, www.comunicareonline.ro, www.avensa.ro.
Ilinca Ardeleanu
Director Marketing
sologics Romania
tel/ fax: 0232/ 257 998
marketing@sologics.ro