Alegerea unei triciclete pentru copii

BUCURESTI - 9 iulie 2014

Comunicat tip General in Internet

Bucuria oricarui copil este aceea de a se deplasa singur si de a alege directia de mers dorita.

Alegerea unei triciclete pentru copii

Aceasta afirmatie este verificata de bucuria primilor pasi, de fericirea citita pe chipul copilului cand se deplaseaza singur, fara sustinerea unui adult. Completati aceasta bucurie a copilului mic oferindu-i o tricicleta. Realizata special pentru categoria de varsta 1-3 ani, o astfel de jucarie ii da posibilitatea de a se deplasa singur in aer liber si de a-si alege o directie de mers.

Pentru a face alegerea perfecta, va sugeram sa intrati on line pe www.nichiduta.ro Aici veti vedea o diversitate de triciclete concepute si realizate cu un design de exceptie, in culori diverse si cu accesorii care asigura confort, stabilitate si rezistenta. Modelele de triciclete comercializate on line sunt omologate si certificate UE datorita calitatilor specifice care le recomanda acestui nivel de varsta. Dotate cu centuri de siguranta cu prindere in cinci puncte, cu bare de siguranta detasabile, cu maner telescopic detasabil cu care adultul poate controla directia de deplasare sau poate impinge jucaria atunci cand cel mic oboseste, sunt numai cateva caracteristici esentiale care le recomanda ca fiind foarte practice si fiabile. Sistemul roata libera cu care sunt dotate cele mai multe dintre modele permite adultului sa impinga tricicleta in timp ce suportul pentru picioare ii permite celui mic sa se odihneasca. Accesoriile cu care sunt dotate multe dintre modele ajuta la transportul unor jucarii sau accesorii in cosuletul amplasat in spatele scaunului, iar parasolarul retractabil il fereste pe copil de razele soarelui in zilele caniculare. Daca intrati pe nichiduta.ro veti fi uimit de gama larga de triciclete din care va puteti alege modelul potrivit in functie de design, culoare, accesoriile din dotare si dimensiune.

Tricicletele comercializate on line pot fi comandate la orice ora, livrarea fiind facuta prin curier. Pretul acestor jucarii ingenioase este accesibil si se reflecta in calitatea de necontestat a obiectului cumparat, ce poate fi utilizat cu succes de cel mic zilnic, incepand de primavara, pana toamna tarziu. Robuste si fiabile, aceste triciclete pot fi usor transportate in mana sau in portbagajul masinii daca plecati cu cel mic in concediu.

Plimbarile in aer liber vor avea de castigat si copilul va prefera sa se joace in natura daca va avea sansa de a se deplasa singur, daca va sti ca atunci cand oboseste jucaria poate fi impinsa de catre adult, oferindu-i momente de odihna in scaunul tricicletei. Pentru a veni in sprijinul alegerii tricicletei perfecte pentru copilul dvs va sugeram cateva modele destinate copiilor cu varste intre 1-3 ani.

Puteti alege modelul: ”Tricicleta Azzuro”, “Tricicleta OKO” care se remarca printr-un design ingenios, “Tricicleta Confort”, “Tricicleta Chipolino” cu o mare varietate de culori, “Tricicleta Prema”, “Tricicleta Peg Perego Cuciollo”. Tricicleta “Puky Cat S2” are un design deosebit, cu frana de mana, se adreseaza copiilor de peste 2 ani.  Modelele “Boby Delux Ring” sau “Royal 3in 1”, care are suport pentru picioare si bara de siguranta detasabile si multe alte modele.