Alegerea unui carucior potrivit

BUCURESTI - 25 august 2014

Comunicat tip General in Internet

Pentru parintii tineri, alegerea unui carucior pentru bebelus reprezinta de cele mai multe ori o provocare.

Alegerea unui carucior potrivit

In balanta atarna greu in privinta alegerii caruciorului designul acestuia, multifunctionalitatea si pretul. Daca tinerii parinti doresc sa faca o alegere potrivita fara sa cutreiere magazine cu aceste produse, pot sa intre on line pe www.nichiduta.ro unde pot vizualiza o gama variata de carucioare destinate copiilor de la 0 la 3 ani. Informatiile complete si complexe pe care le gasesc pe acest site, imaginile reprezentative ii ajuta sa faca cea mai buna alegere. Pentru a-i ajuta pe acestia si nu numai sa aleaga cel mai potrivit carucior va prezentam cateva modele care merita toata atentia celor interesati.

Caruciorul model “Cybex Callisto” ofera oportunitatea de a fi utilizat atat ca landou, cat si carucior sport. Realizat pe structura meralica, este dotat cu suspensii moi si manevrabilitate facila. Poate fi utilizat ca landou pana la varsta de 3 ani atat pentru odihna copilului in casa, cat si pentru plimbare. Pe timp de vara, acesta poate deveni carucior sport cu capotina reglabila si detasabila, cu suport pentru picioare si spatarul reglabil in cinci pozitii. Hamul cu prindere in cinci puncte asigura stabilitatea corpului copilului dar si libertate in miscari. Rotile sunt generoase, asigurand stabilitate pe orice tip de sol, au sistem de blocare/deblocare facila si pot fi detasate in cazul depozitarii sau transportului cu masina. Intregul ansamblu se pliaza putand fi usor de transportat. Un alt model de carucior practic si ingenios este “Pierre Cardin Patricia” realizat pe structura de aluminiu. Permite pozitionarea spatarului in cinci pozitii, putand fi utilizat in timp de veghe sau de somn. Husa lavabila si detasabila este captusita, astfel incat sa ofere celui mic un confort termic sporit. Bara de protectie detasabila si hamul cu prindere in cinci puncte asigura stabilitate si libertate in miscari, iar intregul ansamblu este pliabil, fiind usor de transportat sau depozitat. Accesand nichiduta.ro veti descoperi o mare varietate de modele dintre care puteti alege ceea ce doriti.

Carucioarele sport comercializate on line pe  http://www.nichiduta.ro/categoria-2/carucioare-copii/subcategoria-9/carucioare-multifunctionale/p1/ au o mare varietate de modele cu accesorii specifice si culori diferite pentru fiecare tip. Dintre acestea putem preciza: caruciorul sport “Agille”, “Smarty”, “Bomiko model S”, “Pepp Luxx Sand” sau “Coto Baby Blues” caracterizate prin rezistenta si fiabilitate in manevrare. Manerul reglabil, rotile pivotante si bara de protectie impreuna cu centura de prindere in cinci puncte asigura copilului siguranta in deplasare si libertate de miscare. Spatarul poate fi reglat in trei pozitii, iar in functie de modelul ales, caruciorul poate fi pliat si transportat ca un troler. Cosul de cumparaturi sau bagaje cu care fiecare dintre modele este accesorizat, este ampalsat in partea de jos, astfel incat sa devina un mijloc de transport comod si in cazul plimbarilor sau al deplasarii la cumparaturi impreuna cu copilul.

Acestea sunt doar cateva modele despre care aflati informatii complete si complexe accesand on line site-ul. Alegerea va apartine, iar livrarea se face prin curier.