Calatorii in siguranta cu nichiduta.ro

BUCURESTI - 19 iunie 2014

Comunicat tip General in Afaceri

In ultima vreme numarul accidentelor rutiere este in crestere. Cauzele…sunt multiple si diferite.

Calatorii in siguranta cu nichiduta.ro

Calatoria cu autoturismul in care transportati si copiii mici prevede o reglementare binevenita, aceea prin care acestia trebuie sa fie pozitionati pe bancheta din spate, in scaun special pentru masina. Pentru a fi in conformitate cu regulile rutiere si pentru a va proteja copiii trebuie sa aveti un scaun auto pentru copii. Fireste ca cei care au gandit si au creat asemenea accesorii au realizat diferite modele specifice varstei si greutatii copiilor.

Pentru alegerea scaunului auto potrivit pentru novelul de varsta si greutatea copilului dvs. va sugeram sa accesati www.nichiduta.ro unde veti descoperi o varietate de modele potrivite tuturor tipurilor de situatii. Aici veti gasi scaune auto pentru copii cu varste de 0-3 ani sau de la 0-12 ani care suporta greutati de la 5-36kg. Un aspect esential care caracterizeaza orice model de scaun de masina pentru copii este acela al sigurantei si confortului garantate de sistemul de fixare rapida si fiabila in orice tip de autoturism, centura de siguranta cu prindere in cinci puncte, reglabila in functie de necesitate si dimensiunile scaunelor de acest tip specifice varstei carora se adreseaza si posibilitatea de mentinere a igienei acestora datorita materialului lavabil.

Daca veti accesa nichiduta.ro puteti allege unul dintre modelele de scaune auto pentru copii destinate bebelusilor si copiilor pana in 3 ani. Dintre modelele pe care le puteti alege, mentionam:”Satellite Migo”, “Hold Martipan Cossato”, “Logico S HP Moon”, “Primoviaggio SL” sau “Cybex Aton Q”, dar si multe alte modele realizate in culori diferite si design elegant.

Realizate din materiale rezistente, sunt prevazute cu centuri de siguranta cu prindere in 3-5 puncte, astfel incat poate fi utilizat pentru copiii cu varste intre 8 luni si 12 ani. Pernitele moi de la hamuri din zona umerilor sporesc rezistenta si siguranta in caz de impact, dar sunt foarte confortabile pentru copil in cazul deplasarilor mai lungi. Prevazute cu tetiera moale pentru zona capului si pe laterale, reglabila in 3-4 pozitii, garanteaza siguranta si confortul celor mici atat in timpul somnului, cat si pe timp de veghe. Sezuta si spatarul sunt spatioase, realizate din materiale moi, acoperite cu material rezistent si lavabil. Coloritul scaunelor auto pentru copii este diversificat, astfel incat sa puteti alege fie varianta personalizata in functie de sexul copilului, fie varianta unisex, fie o culoare asemanatoare tapiteriei masinii pe care o detineti. Centurile de siguranta cu care este dotat orice tip de scaun sunt ajustabile pe lungime, permit fixarea corpului fara a ingradi miscarile firesti ale unui copil cu varsta de pana la 12 ani. Cele mai multe dintre modelele de scaune permit inclinarea specifica pozitiei de somn si pozitiei de veghe.

Unele modele de scaune permit montarea pe scaunul din fata cu spatele spre directia de mers, astfel incat copilul sa poata fi supravegheat in permanenta daca va deplasati doar Dvs., ca sofer, pe distante scurte.

Accesand on line www.nichiduta.ro puteti face comanda la orice ora, aceasta fiind livrata prin curier.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/solution-srl/calatorii-in-siguranta-cu-nichiduta-ro