Distractie cu jucarii gonflabile

BUCURESTI - 14 mai 2014

Comunicat tip General in Afaceri

Anotimpul cald prilejuieste copiilor petrecerea timpului mai mult in aer liber. Cei mici prefera jucariile care le permit sa sara atat in interior, cat si in exterior

Distractie cu jucarii gonflabile

. Alergarea, cataratul si sariturile sunt cele mai placute activitati pe care copiii le practica fie in interior, fie in aer liber. Daca doriti ca cei mici sa nu se catere prin copacii din gradina sau sa nu alerge necontenit in curte sau pe aleile din parcuri, oferiti-le o jucarie prin care sa-si exerseze aceste deprinderi in alt mod. Pentru copiii de peste trei ani, puteti achizitiona jucarii gonflabile intr-o mare varietate de forme si culori cu care acestia se vor juca pentru a-si consuma energia debordanta.

            Cateva posibilitati de alegere va sugeram noi, si le veti descoperi si singuri daca intrati pe www.nichiduta.ro   O posibilitate ar fi sa achizitionati una dintre variantele de jucarii gonflabile marca Mondo, cunoscuta sub denumirea “Hello Kitty Kangaroo”. Aceste jucarii sunt colorate, realizate din cauciuc rezistent, suporta greutati de pana la 50 de kg si poate fi utilizata pe orice tip de teren. Forma de minge este suplimentata de unul sau doua manere, in functie de modelul ales. Copilul se poate aseza pe jucaria moale si, tinandu-se de manere, executa sarituri sau rostogoliri pe suprafete netede, fara posibilitatea de a se rani. Varsta recomandata pentru utilizarea acestei ingenioase jucarii este de 3-8 ani. Pentru cei mici, cu varste de 3-5 ani puteti alege jucaria gonflabila in forma de animal: ponei, vacuta sau catel. Suportul de prindere il reprezinta gatul animalului, iar sezuta prezinta stabilitate in cazul deplasarilor, sariturilor efectuate de cei mici, 3-4 ani. In functie de model, jucariile gonflabile in forma de animal permit jocuri dintre cele mai nastrusnice: leganare, sarituri, topaieli, sau balansat. Cu siguranta orice copil care detine o astfel de jucarie nu se va plictisi de ea mult, mult timp.

            O alta varianta de jucarii gonflabile ce pot fi folosite in curte sau in gradina, pe terase sau in alte spatii sunt piscinele gonflabile. Realizate din acelasi material rezistent, constituie locul in care copiii se pot juca fie cu apa, fie cu nisip, fie cu ambele in cazul in care va decideti sa achizitionati o scoica dubla model “Injusta Minnie Bow-tique”. Aceasta jucarie este compusa din doua jumatati identice, gonflabile. Una poate fi umpluta cu nisip, cealalta cu apa. Aici copilul isi poate dezvolta creativitatea jucandu-se ore intregi cu nisipul umed.

            Alte variante de jucarii gonflabile sunt confectionate pentru a fi utilizate de unul sau mai multi copii concomitent. Din aceasta categorie veti putea alege: “Spatiul de joaca clown”; ”Spatiul de joaca Castel”;”Spatiul de joaca Princes” si multe alte variante pe care le veti descoperi intrand pe nichiduta.ro. Realizate din plastic rezistent, aceste jucarii contin saltele pentru sarit, mici tobogane sau chiar cosuri de baschet, in functie de modelul preferat, unde copiii vor descoperi mirajul distractiei in aer liber. Colorate in culori atractive, fiecare dintre aceste jucarii sunt rezistente la socuri mecanice, dar trebuie protejate de foc, deoarece nu sunt ignifuge. Pentru umflarea lor se poate folosi un compresor sau o pompa de masina.

Atunci cand nu se mai utilizeaza, se dezumfla si pot fi depozitate in spatii foarte mici. Un alt avantaj ala castor jucarii gonflabile este acela ca pot fi transportate usor in bagaje in cazul deplasarii in concediu. La munte sau la mare, la bunici sau in statiunile autohtone sau din strainatate, copilul se poate juca ori de cate ori doreste cu jucaria gonflabila care l-a insotit oriunde.