Leagane pentru copiii bebelusi

Constanta - 18 ianuarie 2016

Comunicat tip General in Internet

Leaganul este locul in care cei mici pot sa doarma ziua, se pot juca, pot sa observe miscarile mamei, ale altor persoane din incapere sau pot sa manance.

           

Deoarece utilitatea leaganului este intemeiata in viata si activitatea copilului mic, creatorii de leagane pentru bebelusi au realizat diferite modele, utilizand materiale rezistente si usoare.

            Pentru parintii sau bunicii care doresc sa foloseasca un leagan modern realizat special pentru bebelusi, va sugeram cateva modele. Pentru a veni in sprijinul alegerii dvs. vom preciza cateva aspecte semnificative ale unor modele de leagane ce se adreseaza celor mici. Leaganul model ”Chipolino” are structura stabila din metal usor, vopsit in camp electrostatic care permite asezarea pe suprafete plane, la inaltime medie de sol, dar si plierea compacta si transportul facil in cazul deplasarii cu bebelusul in alte locatii. Sezuta si spatarul sunt captusite cu materiale moi si delicate ce asigura confortul celui mic, insotit de centurile reglabile cu prindere in trei puncte cu ajutorul carora se elimina posibilitatea caderii, alunecarii copilului mic fara a-i ingradi miscarile. Pozitia spatarului se poate modifica pentru somnul bebelusului sau pentru joaca, iar cele cinci moduri de leganare pot fi accesate conectand ansamblul la priza sau montand doua baterii tip C. Acest model de leagan este prevazut cu jucarii de plus care stimuleaza bebelusul sa se joace, dar si cu 12 melodii linistitoare care contribuie cu succes la linistirea celor mici daca au colici sau stari de agitatie nejustificata.

            Leaganul model “Sun Baby cu melodii” este realizat in doua variante coloristice si este potrivit pentru bebelusii cu greutatea de pana in 9 kg. Pozitia confortabila a corpului bebelusului si suportul moale si delicat, centura cu prindere in cinci puncte si inaltimea adecvata de la sol reprezinta cateva aspecte datorita carora acest model de leagan este preferat de parinti si copii deopotriva. Leaganul are cinci melodii linistitoare pentru copii, tot atatea viteze de leganare ce pot fi utilizate prin conectarea la priza sau montarea a doua baterii. Husa detasabila si lavabila permite mentinerea igienei acestuia. Structura stabila din metal a intregului ansamblu si piciorusele din cauciuc, garanteaza stabilitatea pe orice suprafata plana, fara alunecarea sau rasturnarea accidentala a acestuia.

            Modelul “2 in1 Rainforest Friends Take Along Fisher Price” se poate utiliza de la primele zile de viata ale bebelusului, pana cand acesta are greutatea de 9 kg. Coloritul viu si placut al materialului lavabil si detasabil cu care este imbracat sezuta si spatarul, alaturi de designul elegant, il situeaza printre cele mai solicitate modele. Acest tip de leagan isi selecteaza automat viteza de leganare in functie de greutatea copilului. Daca doriti, il puteti transforma in fotoliu comod cu vibratii in care cel mic se joaca sau priveste lumea din jur. Se poate utiliza conectat la priza sau cu 4 beterii 1,5V care nu sunt incluse.

            Atmosfera in familie este mai placuta daca si cel mai mic membru al familiei are posibilitatea sa stea confortabil, sa se distreze si sa se dezvolte armonios cu ajutorul leaganelor special create pentru ei