Patut transformabil pentru bebelus si scolar

BUCURESTI - 1 septembrie 2015

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Amenajarea unei camera mai mici din locuinta adecvata unui baietel este adesea o provocare pentru parintii acestuia.

De multe ori suntem pusi in situatia de a amenaja interiorul astfel incat sa permita un spatiu adecvat unui copil si atunci cand este bebelus, dar sic and mai creste si devine scolar. In scopul de a va ajuta in luarea unei decizii asupra achizitionearii unor elemente de mobilier transformabile, adecvate nivelului de varsta 0-6 ani, ca sugeram sa accesati nichiduta.ro. Pe langa numeroasele obiecte ce pot fi achizitionate on line, veti descoperi si patuturi transformabile potrivite baieteilor. Datorita ingeniozitatii cu care sunt realizate, reprezinta produse frecvent solicitate on line de clienti din intreaga tara.

Unul dintre acestea ar fi patutul transformabil “Bartek II” realizat din PAL. Are doua nivele pe care se poate aseza salteaua, in functie de varsta copilului. Lateralele demontabile permit atat siguranta bebelusului pe timp de somn sau de veghe, iar cand acesta mai creste, este protejat de rostogolirea accidentala. Rezistenta fixarii grilajului asigura suportul necesar sustinerii cand acesta incepe sa se ridice si sa fac aprimii pasi. In partea inferioara patutul este prevazut cu un sertar pentru accesoriile bebelusului sau jucariile atunci cand acesta mai creste. Salteaua o puteti achizitiona separat, on line, de pe nichiduta.ro.

Un alt element de mobilier potrivit pentru camera unui baietel este patutul transformabil “Mos Ene”, in varianta cu saltea inclusa sau fara saltea. Dimensiunile acestuia permit utilizarea de cand copilul are 0 ani, pana la varsta de 7 ani in conditii de maxima siguranta. Accesorizat cu doua sertare generoase in partea inferioara acest patut asigura mentinerea ordinii hainelor si accesoriilor bebelusului, dar si a hainelor/jucariilor copilului mic. Realizat din lemn de buna calitate si vopsit in alb cu vopsele pe baza de apa, conform reglementarilor UE in vigoare, acest patut are doua nivele potrivit varstei copilului. Grilajul lateral are o fixare perfecta, permite supravegherea bebelusilor de la distanta in timpul somnului, dar poate fi suport de sustinere impotriva alunecarilor, caderilor ccidentale sau sustinere in cazul in care copilul se ridica singur si paseste. Daca preferati sa achizitionati patutul cu saltea, aceasta este dimensionata perfect pentru patut, este realizata fin fibra de nuca de cocos asigurand aerisirea si evitarea retentiei de transpiratie, ca sursa a mirosurilor neplacute.

Pentru cei care prefera mobilierul realizat din lemn masiv in nuante inchise, pot sa alege patutul pentru copii transformabil “Louis Walnut” 3 in 1. Acest patut cu un design special poate fi utilizat cu succes din primele zile de viata ale copilului, pana la varsta de 7-8 ani. Poate fi utilizat ca patut pentru bebelus, patut junior pentru copiii de pana in 8 ani, ca mai apoi, in camera adolescentului sa poata deveni o sofa schic. Structura rezistenta este accesorizata cu gard rabatabil si demontabil pe laterale, doua nivele de amplasare a saltelei incluse si are incorporat in partea inferioara un sertar generos pentru depozitarea diverselor obiecte. Realizat cu rafinament, poate fi accesorizat in orice tip de interior, alaturi de alte elemente de mobilier, iar culoarea obtinuta din vopsele pe baza de apa este foarte rezistenta atat la socuri, cat si la decolorarea datorita razelor UV.

Patutul transformabil pentru copii realizat din lemn, modelul “Dream”, in culoarea lemnului natur permite asezarea saltelei care nu este inclusa pe doua nivele, adecvate statutului de bebelus ca mai apoi sa se poata transforma in patut pentru copilul mic. Grilajul rabatabil, fixat rezistent in cele doua laterale permite sustinerea corpului in cazul in care copilul se ridica si paseste singur, este amplasat doar pe una dintre laturile laterale. Protectia celeilalte laterale este asigurata de suprafete late, fixe, astfel incat se poate amplasa cu usutinta un material de protectie impotriva curentilor de aer rece.

Fireste ca sunt mai multe tipuri de patuturi destinate baieteilor, pe care dvs. le puteti vizualiza accesand on line nichiduta.ro. Alegerea patutului cu modelul adecvat spatiului si locuintei dvs. va apartine, iar coletul se livreaza gratuit la cele mai multe dintre modele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/solution-srl/patut-transformabil-pentru-bebelus-si-scolar