Patutul pliabil- o solutie perfecta

BUCURESTI - 3 iunie 2015

Comunicat tip General in Retail

Bebelusii au o diversitate de nevoi care trebuie solutionate de catre parinti. Una dintre ele o reprezinta spatiul personal destinat somnului.

Patutul pliabil- o solutie perfecta

Inca din primele zile de viata este indicat sa obisnuiti copilul cu un spatiu special unde acesta doarme, priveste in perioada de veghe, ca mai apoi sa reprezinte locul in care se joaca sau poate face cativa pasi tinandu-se de marginea patutului. In scopul alegerii unui patut potrivi copilului inca de la cateva zile pana la 3 ani, va sugeram sa accesati nichiduta.ro unde veti descoperi o diversitate de patuturi insotite de imagini sugestive si de informatii complexe asupra fiecarui produs. Pentru a va ajuta in alegerea unui model de patut pentru copilul dvs., sau pentru nepotel va oferim cateva informatii asupra unor produse de acest tip.

Patutul pliabil model “Chicco Next 2 Me DoveGrey”are cateva caracteristici speciale prin care se detaseaza de restul produselor din aceeasi gama. Acest patut pliabil poate fi amplasat in orice camera, dar poate fi asezat si langa patul parintilor. Una dintre laterale este demontabila, astfel incat pe timp de noapte, mama poate sa alapteze bebelusul fara mare efort. In cazul in care nu doriti acest lucru, laterala patutului va ramane atasata, astfel incat cel mic sa beneficieze de protectie pe toate lateralele. Picioarele rezistente ii ofera deplina stabilitate, iar plierea sa facila reprezinta o oportunitate de a-l utiliza in interior, in spatii libere sau terase acoperite, putand fi si usor de transportat in husa speciala.

O alta posibilitate in alegerea dvs. o reprezinta patutul pliabil model” Travel Kid Rocher” realizat in varianta coloristica: albastru, roz si bej. Acest patut pliabil este livrat cu salteluta, dispune de o arcada pe care se prind jucarii nostime cu care bebelusul se relaxeaza in perioada de veghe, iar sistemul de leganare va sprijini parintii in adormirea usoara a bebelusului. Materialul textil lavabil care imbraca structura superioara a patutului are pe laterale incastrata o plasa rezistenta prin care bebelusul poate fi supravegheat de la distanta. Masa de infasat asigura eficienta in rezolvarea nevoilor copilului de a fi schimbat la timp, iar rotile laterale montate pe doua dintre picioare ajuta la mutarea simpla a patutului daca este necesar. Sistemul de pliere/depliere este foarte fiabil, astfel incat patutul poate insoti copilul mic daca plecati in vacante pentru a-i oferi conditiile de somn cu care s-a obisnuit in mediul familial.

Pentru parintii care doresc sa asigure un somn linistit bebelusului si un loc ideal de odihna si joaca dupa ce copilul mai creste, pot sa opteze pentru modelul de patut pliabil „My Dreams”. Acest patut este livrat cu salteluta pliabila, arcada pentru jucarii colorate pe care bebelusul le priveste in perioada de veghe, masuta de infasat si buzunar lateral pentru depozitarea accesoriilor bebelusului si ulterior pentru jucariile preferate. Salteluta se poate amplasa pe unul dintre cele doua nivele, in functie de varsta celui mic, iar patutul poate fi utilizat cu succes pana cand copilul implineste 3-4 ani, ajungand la greutatea de cca. 15 kg. Acest model de patut are incorporata lumina de veghe pe timp de noapte, cutiuta muzicala cu melodii linistitoare si optiunea vibratii cu diferite intensitati. Ideal pentru familiile tinere, este foarte usor de pliat si transportat in sacosa speciala in destinatiile de vacanta in care puteti lua si bebelusul.

Un alt model de patut pliabil care se afla in topul cerintelor clientilor este modelul „Lulu 2” realizat in mai multe variante coloristice. Este livrat cu masa de infasat detasabila si salteluta ce poate fi amplasata pe unul dintre cele doua nivele. Bara pentru jucarii si buzunarul lateral exterior pentru depozitarea accesoriilor noului-nascut sau al jucariilor sunt alte oportunitati prin care a devenit liderul preferintelor clientilor.

Pentru a beneficia de unul dintre modelele prezentate sau altele in functie de preferite, accesati on line nichiduta.ro si veti descoperi o gama variata de modele insotite de imagini si informatii complexe. Cele mai multe dintre modele au livrarea gratuita prin curier.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/solution-srl/patutul-pliabil-o-solutie-perfecta