Patuturi personalizate pentru copii

BUCURESTI - 1 octombrie 2015

Comunicat tip General in Retail

Din ce in ce mai mult, fiecare persoana doreste sa isi amenajeze locuinta in stilul care o caracterizeaza, prefera vestimentatie personalizata prin care sa se remarce in diferite context sociale, doreste sa achizitioneze obiecte care sa fie potrivite dorintelor sale si cu care sa se remarce intr-un fel sau altul.

Acesta este o atitudine fireasca, ce tine de personalitatea fiecaruia si care este influentata in mod direct de spatiul in care isi desfasoara activitatea si de contextual social in care traieste.

            Aceste atitudini se reflecta si in alegerea si achizitionarea unor obiecte destinate copiilor din respectiva familie. In acelasi context se inscrie alegerea unui patut pentru bebelusul care va veni in familie sau pentru cel care este deja. Creatorii de patuturi pentru copii cu varste intre 0-4 ani au conceput si realizat o gama diversificata de patuturi personalizate prin diferite elemente, desi acestea se bucura de caracteristicile standard ale patuturilor clasice.

            Va prezentam mai jos cateva modele de patuturi personalizate ce pot fi achizitionate din magazine sau prin comenzi on line. Unul dintre acestea ar putea fi “Patut pliabil cu 2 nivele Arena 2 plus”. El este realizat pe structura de metal, robusta si rezistenta, ce rezista la multiple manevrari fara a-si modifica siguranta sau stabilitatea. Realizat in variante cromatice: bleumarin, verde sau gri, se livreaza cu salteluta. Dimensiunile sale permit si accesorizarea cu oricare dintre saltelele disponibile pentru nivelul de varsta 0-4 ani. Lateralele sunt captusite cu material rezistent si lavabil, iar pe una din lateralele lungi are incastrata plasa din plastic dur pentru a permite observarea miscarilor copilului din orice unghi al incaperii. Datorita kitului de montaj, salteluta poate fi asezata pe unul din cele doua nivele de inaltime, iar bara pentru jucarii este rabatabila. are ca accesorii suplimentare masuta de infasat detasabila si sacosa de transport.

            Un alt model de patut pliabil personalizat pentru copii este „Patutul Contour Prestige – Tomato” adecvat coloristic pentru fetite. Dimensiunile sale standard L x l x h: 104 x 73 x 91 cm permit amplasarea acestuia in spatii generose sau mai reduse. Acest model de patut este accesorizat cu elemente complexe. Dintre acestea amintim: roti de silicon cu sistem de franare la doua dintre picioare pentru manevrarea simpla, lateralele si partea superioara captusita cu material rezistent si lavabil, iar pe una din laterale este incastrata plasa din plastic pentru ca cel mic sa poata fi vazut de la distanta. Salteluta cu husa detasabila si cu densitate adecvata pozitionarii ergonomice a corpului copilului si sistem de fixare pe doua nivele, in functie de varsta celui mic. Alte accesorii din dotarea acestui patut personalizat sunt: sistemul de leagan cu vibratii, carusel muzical, masuta de infasat, spatiu de depozitare hainute, spatiu de depozitare scutece si servetele umede, lampa de veghe, termometru de camera si ceas. In cazul in care va deplasati cu bebelusul in alte locatii, patutul se pliaza compact putand fi transportat in sacosa de voiaj.

            Pe langa modelele prezentate mai sus veti descoperi si alte modele de patuturi personalizate ce pot fi amplasate in camerele cu design clasic sau modern, cu forme si in culori diferite.