imbracaminte.ro

BUCURESTI - 28 februarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

imbracaminte.ro isi anunta lansarea pe piata romaneasca si dorinta de a colabora cu companii din toate judetele.

imbracaminte.ro

Imbracaminte.ro

Imbracaminte.ro cel mai mare furnizor de Tehnologie si Echipamente pentru intreprinderile in domeniu

Programul imbracaminte.ro este cel mai de anvergura initiat vreodata in Romania. Misiunea imbracaminte.ro este dezvoltarea celei mai importante baze de date in domeniu, in limba romana.
Bucuresti, Romania – 28 Februarie 2007: imbracaminte.ro, cel mai mare furnizor, in plina dezvoltare de servicii internet, a anuntat astazi ca administreaza in prezent Tehnologie, Echipamente, domeniul imbracaminte.ro si vizeaza in urmatorul an sa devina cea mai mare baza de date de limba romana din domeniu. In momentul de fata, peste 1 400 000 de persoane profita in fiecare luna, de serviciile oferite online pe domeniul ‘imbracaminte’ in 41 de tari, depasind chiar unele din cele mai mari retele de acest tip din America de Nord.
“Evolutia noastra va fi extraordinara, de la intrat pe piata, la liderul in domeniu, inca din primul an de la
lansare “ a declarat Ovidiu Dumitrescu, presedintele Imbracaminte.ro. “In plus, sunt foarte multumit, nu doar de evolutia noastra, dar si de cea a serviciilor online in general. Volumul vanzarilor in domeniu s-a mai mult decat dublat in 2006 “, a explicat.”‘Faptul ca imbracaminte.ro va fi responsabila de peste 50% din activitatea domeniului subliniaza efortul nostru de a accelera raspandirea serviciilor pe internet . Suntem nerabdatori sa continuam aceste eforturi de a raspunde cererii publicului in 2007. “
Cresterea statistica a serviciilor oferite de domeniul imbracaminte.ro si rolul companiei noastre sunt confirmate de Lunix Consulting Companie care administreaza cel mai mare anuar de servicii agreate.
Reprezentantul Lunix a declarat : “Suntem convinsi ca serviciile online vor schimba viitorul public. Ne face placere ca imbracaminte.ro este lider in aceasta directie. In timp ce unele companii si-au anuntat doar intentia. Imbracaminte.ro chiar pune in practica si evolutia programului in acest an, va fi impresionanta.”

Despre Imbracaminte.ro:
“Am dezvoltat un sistem bazat pe tehnologia domeniului online. Misiunea Programului: este ca la sfarsitul anului viitor, imbracaminte.ro sa fie cea mai mare baza de date in domeniu si sa dea posibilitatea milioanelor de utilizatori ai serviciilor online si sa caute, sa gaseasca, sa vada, sa citeasca, sa comande, sa trimita, sa cumpere, sa analizeze, si in plus sa efectueze multe alte actiuni asupra ofertei din domeniu.' Ovidiu Dumitrescu, Presedintele Imbracaminte.ro
Sistemul se bazeaza pe Parteneri interni si internationali de prestigiu ex: Google, Yahoo, Lycos, Open Directory,Mozzila Foundation, Lunix Consulting, Joomla samd.. Imbracaminte.ro administreaza cea mai mare baza de date de limba romana in domeniu. Compania detine in present Domeniul, Programul, Tehnologia, Echipamente si clienti in141 de tari.
Imbracaminte.ro sprijina o comunitate activa de utilizatori si asigura servicii online pentru mai mult de
1 400 000 de persoane in fiecare luna. Compania administreaza cel mai complex anuar de limba romana din domeniu. Ne bazam pe Parteneri de Instalare si Operatori Imbracaminte.ro din 10 judete.
Suntem in cautare de Parteneri pentru care avem o oferta foarte bogata si cel putin interesanta in toate judetele din tara, in Bucuresti si in Republica Moldova.
Contact presa:
Ovidiu Dumitrescu