Formatia HARA in vizita la SOS Comunitatea de Tineri Sibiu

Locul desfasurarii: SOS Comunitatea de Tineri 2 Sibiu

Organizator: SOS Satele Copiilor Romania

Prezenti la Sibiu, sambata 13 mai 2006, baietii de la HARA viziteaza, incepand cu ora 14.00, SOS Comunitatea de Tineri 2 Sibiu. Ziua de 13 mai este una de sarbatoare pentru unul din membrii trupei (Iulian Udrea – M.sh.T.ru'), iar ei au ales sa o serbeze in acest mod original.

De curand, trupa HARA s-a alaturat promotorilor misiunii si valorilor SOS Satele Copiilor Romania in domeniul protectiei speciale a copiilor aflati in dificultate, lor acorandu-li-se titlul de “promotori ai SOS Satele Copiilor Romania in domeniul artistic”.
Intelegand nevoia copiilor si tinerilor de a-si gasi modelele de viata, precum si responsabilitatea ce le revine din statutul mai sus amintit, baietii de la Hara au inceput o serie de intalniri cu noii lor prieteni.
Astfel, ei au petrecut joi, 20 aprilie 2006, impreuna cu copiii din SOS Satul Copiilor Bucuresti momentul pregatirilor Sfintelor Sarbatori de Pasti. Cu totii au incondeiat oua, copii fiind inspirati pe tot parcursul evenimentului de armoniile melodiilor HARA.
Copiii au apreciat ajutorul acordat de noii lor prieteni muzicieni, dar nu au pierdut ocazia de a-i asalta cu intrebari despre cum se realizeaza videoclipurile, cum arata un studio de inregistrari dar si despre planurile de viitor ale formatiei.
Baietii au promis ca vor reveni in Sat ori de cate ori timpul le va permite, iar micutii vor avea nevoie de sfatul sau de ajutorul lor … si … s-au si tinut de promisiune. Au sustinut impreuna cu ei echipa de fotbal a SOS Satul Copiilor Bucuresti in meciul numit “Marea Revansa”, impotriva echipei Scolii de fotbal Gica Popescu, ce a avut loc sambata 29 aprilie 2006.

SOS Comunitatea de Tineri 2 Sibiu
Str. Anul 1907 nr. 6, Sibiu, jud. Sibiu
Tel. / Fax: Tel. 0269.230.389
Simona Manea
Reprezentant SOS Satele Copiilor
0722942028-Sibiu
Iulian Udrea
Reprezentant Hara
Mobil: 0724.535.428

Despre ASOCIATIA ORGANIZATIA SOS SATELE COPIILOR ROMANIA

SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. De 60 de ani in lume si de 20 de ani in Romania, intervenim oriunde exista un copil si o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, retea caritabila prezenta in 133 de tari ale lumii.

Participare: Intrare libera