Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala

BUCURESTI - 23 martie 2015

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Social, CSR

Live site

În data de 17 martie 2015, la Ateneul Român din Bucureşti, a avut loc cea de-a doua Gală Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială, eveniment organizat de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România, cu ocazia Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale.

Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala

Asociaţia SOS Satele Copiilor România a avut parte de o seară minunată, în care a primit o nouă confirmare a implicării pe care o are în activitatea de prevenire a separării copilului de familia sa şi în întărirea comunităţilor locale. Perseverenţa de a ajuta copiii şi familiile aflate în impas i-a adus colegei noastre, Maria Magher, coordonatorul Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Copii şi Părinţi de la Cisnădie Premiul pentru asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare.

 

Suntem mândri şi recunoscători pentru această distincţie şi vrem să vă reamintim că este al doilea premiu câştigat la categoria asistenţei sociale comunitare: în 2014, Rodica Marinoiu, coordonatorul Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Copii şi Părinţi de la Hemeiuş, a primit aprecierea activităţii depuse în prevenirea abandonului şi în oferirea de sprijin familiilor aflate în dificultate.

 

La evenimentul de aseară, Directorul General al SOS Satele Copiilor România, dna. Mirela Lavric, a avut plăcerea să înmâneze premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale, doamnei Cristina Teoroc, asistent social, jud. Ilfov.

 

Frumoasa gală de aseară, desfăşurată sub sintagma oficială a Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale – Promovarea Demnităţii şi Valorii Oamenilor – a recompensat performanţa tuturor celor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea asistenţei sociale în România şi care fac eforturi să promoveze meseria de asistent social.

Felicitări tuturor participanţilor şi câştigătorilor celei de-a doua ediţii a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială şi mult succes în proiectele ce vor urma!

 

Pentru mai multe detalii despre evenimentul de aseară şi despre activitatea Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România, vă rugăm să consultaţi http://www.cnasr.ro/documente-7-185-ro-Gala-Naionala-a-Excelenei-n-Asistena-Social

 

Informaţii despre Ziua Mondială a Asistenţei Sociale puteţi găsi aici: http://ifsw.org/world-social-work-day-2015/

Despre SOS-Satele Copiilor Romania

SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice.
De 60 de ani in lume si de 20 de ani in Romania, intervenim oriunde exista un copil si o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, retea caritabila prezenta in 133 de tari ale lumii.