O zi deschisa spre joaca, alaturi de copii!

BUCURESTI - 24 iunie 2008

Comunicat tip General in Social

SOS Satele Copiilor Romania, organizează vineri, 27 iunie 2008, cu incepere de la ora 10.00 , prin SOS Satul Copiilor Bucuresti, SOS Gradinita Bucuresti si SOS Masina cu Jucarii, Ziua Portilor Deschise, cu ocazia celebrarii Zilei Hermann Gmeiner ( fondatorul asociatiei).

Va asteptam pe toti in Calea Floreasca nr 165 sector 1, impreuna cu copiii dumneavoastra.
Programul zilei :10.00- bun venit, inregistrare oaspeti
10:30- dans grupul de balet si Gradinita
11.50- jocuri , grupe de joaca cu Masina cu Jucarii, intreceri sportive de volei, fotball, streetball, pingpong, jocuri de tabela.
14.00- cu totii la gratar, dupa munca si rasplata.
Si-au anuntat prezenta peste 150 de copii si parinti, din proiectele noastre si din randul prietenilor nostri.

Asociatia SOS Satele Copiilor Romania ingrijeste copii in dificultate (copii fara familie sau care nu mai pot fi ingrijiti, din diferite motive, de proprii parinti), intr-un mediu familial, pe termen lung pana cand devin tineri independenti si autonomi sau, daca este nevoie, si pe termen scurt si mediu pana la reintoarcerea lor in familia biologica.
De serviciile celor 14 proiecte derulate de SOS Satele Copiilor Romania, in cei 17 ani de activitate, au beneficiat peste 28.000 de copii. Proiectele SOS sunt: trei Sate SOS, patru Comunitati de Tineri, doua Gradinite, o Tabara de Vacanta, Masina cu Jucarii, trei Proiecte de Intarire a Familiei

Despre SOS-Satele Copiilor Romania

SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, organizatie nominalizata in 1999 la Premiul Nobel pentru pace, afiliata UNESCO, consultant al ONU si castigatoare a Premiului Conrad Hilton, cea mai prestigioasa distinctie internationala acordata in domeniul caritatii.

Cristiana Ionescu
Specialist relatii publice
Tel : 021.668.00.90/ 0744.326.236
cristiana.ionescu@sos-satelecopiilor.ro
www.sos-satelecopiilor.ro

sos@sos-satelecopiilor.ro