Sound & Image Consulting la GAUDEAMUS

BUCURESTI - 26 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Sound & Image Consulting participă la cea de-a XVI-a ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus, ce are loc în perioada 25 – 29 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo. Vă aşteptăm la standul 111, nivel 4.50, cu o ofertă variată de documentare Discovery, filme artistice şi de animaţie pe DVD, CD-uri cu muzică uşoară şi pentru copii şi materiale educaţionale la preţuri speciale, cu discount-uri de până la 50% ! Vizitatorii au şansa să participe la două tombole cu premii deosebite.

Sound & Image Consulting la GAUDEAMUS

Numai la standul Sound & Image Consulting de la Gaudeamus găseşti noua colecţie Discovery Atlasul Lumii, la preţul de 200 RON (box cu 10 DVD-uri), precum şi set-ul Hello Kitty's Paradise, la preţul de 40 RON (4 DVD-uri).

Pe Raftul cu DVD-uri de 10 RON te aşteaptă documentare cu discount din colecţiile Discovery Legendele fotbalului, Lumea în era Google, Revoluţia şi Pradă mortală.

De asemenea, vizitatorii au şansa de a participa la Tombola Discovery cu premiul constând într-un sistem Home Cinema. Pentru a participa la tombolă trebuie să achiziţionaţi orice Colecţie Discovery, să completaţi talonul şi să-l depuneţi în urna specială de la standul Sound & Image Consulting de la Târgul Gaudeamus. Tragerea la sorţi va avea loc duminică, 29 noiembrie, la standul Sound & Image Consulting, iar câştigătorul va fi anunţat luni, 30 noiembrie. Regulamentul concursului este disponibil atât la standul firmei cât şi pe site-ul www.mediadocs.ro.

Tot la standul Sound & Image, vizitatorii pot participa la Tombola Hello Kitty, cu trei premii constând în produse promoţionale şi jucării marca Hello Kitty oferite de magazinul Sanrio din Mario Plaza Shopping Center (Calea Dorobanţilor, nr 172). Pentru a participa la tombolă trebuie să achiziţionaţi toate cele 4 DVD-uri Hello Kitty, să completaţi talonul şi să-l depuneţi în urna specială de la standul Sound & Image Consulting de la Targul Gaudeamus. Tragerea la sorţi va avea loc duminică, 29 noiembrie, la standul Sound & Image Consulting, iar câştigătorii vor fi anunţaţi luni, 30 noiembrie. Regulamentul concursului este disponibil atât la standul firmei cât şi pe site-ul www.mediadocs.ro.

Despre Sound & Image Events S.R.L.

Sound & Image Consulting este distribuitorul documentarelor Discovery Channel şi Animal Planet pe DVD. Compania a fost înfiinţată în anul 2005, având ca obiect de activitate servicii de consultanţă şi intermediere achiziţii de licenţe, diverse servicii de authoring şi multiplicare discuri optice, servicii de consultanţă media. În prezent, firma a început să-şi dezvolte şi latura editoriala, primul produs de succes fiind revista extr@ English. În martie 2009, compania a deschis magazinul virtual Media Docs, noul site dorindu-se a fi o platformă de distribuţie online a unei game variate de produse media.

www.sound-image.ro
www.mediadocs.ro

Cea de-a XVI-a ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus are loc în perioada 25 – 29 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo. Accesul general al vizitatorilor în incinta târgului este permis pe baza biletelor de intrare, în valoare de 4 lei, sau a abonamentelor valabile pentru întreaga perioadă, în valoare de 10 lei. Elevii, studenţii, cadrele didactice, pensionarii, membrii uniunilor de scriitori şi jurnaliştii au acces gratuit, pe baza documentelor specifice. Programul de vizitare este următorul: miercuri - vineri, între orele 11.00 şi 20.00, sâmbătă, între orele 10.00 şi 20.00 şi duminică, între orele 10.00 şi 16.00.

Oana Popa
PR Executive - Online
Tel : +40 (0)21 317 31 20 / 21