SIRNAVILLE ARTS&CRAFTS FESTIVAL – un eveniment la inaltime

BUCURESTI - 13 august 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

IA ATITUDINE LA ALTITUDINE! La Sirnaville Arts & Crafts Festival este sezon deschis la adrenalina si senzatii la mare altitudine. Sambata si duminica va asteptam cu 2 mitinguri aviatice de inalt nivel, dar si cu numeroase activitati de agrement, dedicate impatimitilor care vor sa-si testeze curajul si adrenalina!

SIRNAVILLE ARTS&CRAFTS FESTIVAL – un eveniment la inaltime

Incepand de sambata, 15 august, ora 17.00, vom asista la show-ul de acrobatie aviatica semnat pe cer de multiplul campion european Zoltan Veres si de tanarul pilot Attila Goger. Fiecare dintre piloti va evolua solo deasupra Sirnaville timp de 20 de minute. Specatacolul e incheiat de o evolutie in tandem a celor doi piloti.

Duminica, de aceasta data in cursul diminetii, 15 avioane ULM vor readuce la viata Sirnaville, in mitingul aviatic organizat cu sprijinul Pilot Magazin.

Pentru cei care vor gusta aceste demonstratii si nu numai, sunt deschise de vineri dupa-masa sesiuni de zbor cu avionul ultra-usor si motodeltaplanul. O sesiune de zbor dureaza 15 minute, este asistata de un instructor, iar pretul este de 100 Ron.

Skydiving-ul si zborurile de agrement ne sunt asigurate de Skydiving Transilvania. Preturile pentru skydiving variaza intre 25 euro/persoana pentru licentiati si 160 euro/persoana cu tandem. Pentru cunoscatori, Skydiving Transilvania se vor prezenta la inaltime cu avionul PA-34 Seneca II care are o capacitate de 5 adulti si 1 copil.
Toate sesiunile de zbor de agrement dureaza cel putin 10 minute, iar preturile incep de la 100 Ron / persoana.

Despre Sound & Image Events

FESTIVALUL SIRNAVILLE ARTS&CRAFTS are loc langa loc. Sirna, judetul Prahova, in vecinatatea Aerodromului Aerofox (Tariceni) – la o distanta de putin peste 40 de Km de Bucuresti. Cu masina se poate ajunge pe DN1. In localitatea Potigrafu se face stanga catre Gorgota.
Organizatorii asigura si curse directe cu autocarul cu plecare din Piata Presei Libere. Orarul poate fi vizionat pe site-ul evenimentului la urmatoarea adresa: http://sirnaville.wordpress.com/2009/08/09/the-buss-to-sirnaville-and-out/
Facilitatile evenimentului includ campare cu toalete, dusuri si acces controlat, parcare. La Sirnaville vor concerta Urma, Suie Paparude, Blazzaj, Kumm, The Amsterdams, Grimus, Aria Urbana, Snails, The Pixels, The Moood si Highlight Kenosis. In cadrul festivalului puteti participa la ateliere de pictura, desen, sculptura, zboruri cu avioane ultrausoare si motodeltaplane, skydiving si bungee jumping. Vineri si sambata seara NEXT aduce scurt metraje si lung metraje romanesti la cinematograful in aer liber. Duminica seara, compania de teatru Dan Puric va urca pe scena Sirnaville pentru a sustine spectacolul Toti Cinci.

SOUND & IMAGE EVENTS
Cornelia Tone

cornelia.tone@sound-image.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sound-image-events/sirnaville-arts-crafts-festival-un-eveniment-la-inaltime