10 ani de la deschiderea primului magazin de optica medicala Sover Optica Shops

Pantelimon - 25 iunie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Acum zece ani, in 25.06.2000, se deschidea publicului primul magazin de optica medicala “Sover”. De atunci activitatea de retail de optica medicala s-a dezvoltat permanent, ajungand astazi o companie separata, Sover Optica Shops, cu un numar de 12 magazine raspandite in orase importante ale tarii

10 ani de la deschiderea primului magazin de optica medicala Sover Optica Shops

In anul 2000, Sover Optica nu a stiut ca prin deschiderea magazinului Sover din Calea Dorobanti in Bucuresti, deschide de fapt un nou domeniu de activitate. In anul 2000 Sover Optica a creat prototipul unui magazin-showroom, in care clientii sa vada la treaba portofoliul de produse Sover, ochelarii de soare si ramele de vedere, lentilele si nu in ultimul rand acei oameni minunati si masinile lor (ne)zburatoare si sa inteleaga ca toate acestea reprezinta o solutie viabila pentru afecerea lor. In firma nu exista experienta de retail dar exista o echipa entuziasta, decisa, cu un scop precis: sa arate opticienilor din Romania ca activitatea de optica medicala se poate desfasura si in alte conditii, si cu altfel de marfa, deplin vandabila si de o calitate cert superioara, ca performanta oamenilor depinde – dincolo de obiective, targeturi, directive - si de ambientul in care isi petrec jumatate din orele de trezie dintr-o zi, dintr-o luna, dintr-un an, dintr-o viata activa.
In anul 2010, toate magazinele s-au integrat in structura unei companii separate, Sover Optica Shops, cu o echipa tanara si motivata de profesionisti in optica, care doresc sa devina furnizorul numarul unu in optica medicala in ceea ce priveste calitatea serviciilor si si-au asumat si respecta valorile companiei: asigurarea increderii clientilor, asigurarea cu cea mai mare prioritate a cinstei, integritatii personale, loialitatii, respectului reciproc, nedicriminarii si intimitatii individului, furnizarea celor mai bune servicii catre clienti, imbunatatirea continua a performantei profesionale a echipei.
Echipa Sover Optica Shops crede in libertatea oamenilor cu...VEDERE FĂRĂ FRONTIERE, multumeste acestora, tuturor clientilor pentru increderea acordata si ii asteapta in continuare cu o paleta larga de servicii personalizate si produse adaptate nevoilor individuale de vedere.

Despre SOVER OPTICA

Sover Optica Shops este o reţea naţională de magazine de optică medicală ce oferă un sistem integrat şi personalizat de produse-servicii-informaţii dedicat corecţiei şi îngrijirii vederii umane. Lansată în anul 2000, reţeaua numără în prezent 12 magazine de specialitate şi o bază peste 30.000 de clienţi fideli, care au încredere în echipa performantă de profesionişti ai vederii si in produsele recomandate de acestia.
Cardul SoverClub – oferă fiecărui membru avantaje semnificative: 10% reducere pentru orice achiziţie, o consultaţie optomtrica gratuită în fiecare an, consultanţă activă pentru selecţia produselor, abordare exclusiva si personalizată în acord cu nevoile vizuale ale fiecărui membru, garanţia integrală şi pe o durată de 12 luni a ochelarilor executaţi în reţeaua magazinelor Sover Optica Shops.
Detalii pe www.soverclub.ro
Dorin Nicolae Badiu
Director general
Tel./ Fax 021-351 66 26
office@sover.ro