Primul Quad românesc ia startul la Dakar Series Central Europe Rally

Locul desfasurarii: Hotel Timisoara

Organizator: Directia Judeteana de Sport Timis si SPEED RACING

Primul Quad românesc ia startul la  Dakar Series Central Europe Rally

CLUBUL SPEED RACING Timişoara, împreuna cu Team Dakar România, se pregăteşte pentru start la Dakar Series Central Europe Rally. Judeţul Timiş este reprezentat la această competiţie de pilotul RĂZVAN IRIMESCU, TRIPLU CAMPION NAŢIONAL la categoria Quad(Rally Raid, Enduro şi Motocross).
Raliul va debuta în data 20 aprilie la Budapesta, având programate etape în România între 20 si 23 aprilie, etapele din Ungaria urmând să se desfăşoare între 24 şi 26 aprilie. În 26 aprilie competiţia se va încheia tot la Budapesta.
Echipa României a avut o evoluţie extrem de favorabilă în ultima vreme, fiind compusă din participanţi la categoriile auto, quad şi moto. Team Dakar Romania va fi reprezentată de 2 echipaje auto, 2 piloţi la quad si un motociclist.

Membrii echipei sunt:
Quad: RĂZVAN IRIMESCU – POLARIS SPEED RACING Timişoara
Quad: ALEX PAULINER – Yamaha Germania

Moto: IOAN LUŢAŞ – KTM Satu Mare

Auto: (Mitsubishi L200 T1.2 Club Taifun)
• Pilot GABI NICOLAE,
• copilot LIVIU STAN,

Asistenţa rapidă (Mitsubishi L200, T1.2)

• Pilot DAN GIRTOFAN,
• copilot ADI BERGHEA

Pentru a afla mai multe despre cei care participă anul acesta la Dakar Series Central Europe Rally vă invităm să luaţi parte la conferinţa de presă care va avea loc mâine – 17 aprilie, de la ora 15.00, în parcarea hotelului Timişoara. Membrii echipei vă vor întâmpina pentru a vă oferi detalii, urmând să plece apoi spre Budapesta pentru a lua startul.

Vă aşteptăm.

TEAM MANAGER
dr. Ramona Maris

Despre SPEED RACING

Clubul SPEED RACING este o structură sportivă cu personalitate juridică de drept privat, neguvernamentală, independentă, apolitică, înfiinţată în baza Legii 69/2000 – Legea Educaţiei Fizice şi a Sportului. Clubul promovează sporturile cu motor ( auto şi moto) la nivel de performanţă. Conducerea SPEED RACING a decis să adopte strategia de club profesionist care va susţine piloţii cei mai talentaţi în competiţiile naţionale şi internaţionale dar şi promovarea tinerelor talente în lumea sportului automobilistic. Activitatea clubului respectă statutele şi regulamentele federaţiilor naţionale şi internaţionale de specialitate.

Participare: Intrare libera