speedwell    

Comunicate de presa si evenimente pe tema speedwell

 • speedwell. Randare Paltim

  speedwell

  Bucuresti - 2 July 2020

  Comunicat de Speedwell SRL

  ... speedwell, vor începe în curând în Timișoara. Autorizația de demolare a fost emisă, iar lucrările vor fi demarate în prima parte a lunii iulie 2020. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: timisoara , speedwell , paltim , proiect mixed-use , imobiliare timisoara

 • speedwell. Record Park

  speedwell

  Cluj - Napoca, Cluj - 19 December 2019

  Comunicat de Speedwell SRL

  Grupul BRD Société Générale a semnat acordul de finanțare pentru proiectul Record Park ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cluj , finantare , speedwell , record park

  Vezi toate comunicatele de presa despre speedwell

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul speedwell.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la speedwell. Informatiile despre speedwell cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul speedwell, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la speedwell, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.