Expo Casa şi Biroul asteapta peste 100.000 de vizitatori în Iulius Mall Cluj

Cluj-Napoca - 17 aprilie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Prima ediţie a Expo Casa şi Biroul a fost organizată în 2006 la Timişoara şi s–a poziţionat ca un eveniment adresat persoanelor interesate de amenajări, decoraţiuni, design, construcţii şi imobiliare. Treptat, conceptul a fost extins în reţeaua revistei Casa şi Biroul, în 2008 fiind organizate 4 ediţii locale Expo Casa şi Biroul în: Ploieşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Braşov.

Expo Casa şi Biroul Cluj, organizată de HosuS Media şi Iulius Mall, va avea loc în perioada 18-20 aprilie 2008, în Iulius Mall Cluj Napoca şi va putea fi vizitată între orele 10:00 - 22:00.

Conceptul de eveniment Expo Casa şi Biroul a fost creat pentru companiile din domeniul amenajări, mobilier, decoraţiuni, construcţii şi imobiliare şi are ca scop prezentarea celor mai noi idei, soluţii şi tendinţe din domeniile vizate.

La prima ediţie a Expo Casa şi Biroul Cluj participă 53 de expozanţi, firme atât din Cluj, precum şi din Bucureşti, Braşov, Suceava, Târgu-Mureş şi Timişoara. Spaţiul expoziţional identificat iniţial în Iulius Mall s-a dovedit insuficient, fiind suplimentat la solicitarea expozanţilor. Traficul estimat este de 100.000 de vizitatori pe parcursul celor 3 zile de expoziţie.

Prin cele 4 ediţii organizate în 2008, Expo Casa şi Biroul devine cel mai important jucător pe segmentul expoziţiilor locale de amenajări şi decoraţiuni din România. În 2008 se vor desfăşura evenimente locale Expo Casa şi Biroul în Ploieşti (aprilie), Cluj-Napoca (aprilie), Timişoara (octombrie) şi Braşov (octombrie).

În 2009 evenimentul Expo Casa şi Biroul va fi organizat în 10 oraşe (Cluj-Napoca, Braşov, Timişoara, Iaşi, Sibiu, Târgu Mureş, Craiova, Ploieşti, Piteşti, Oradea), acoperind astfel majoritatea oraşelor mari din România.

Expo Casa şi Biroul, împreună cu reţeaua naţională a revistei Casa şi Biroul reprezintă un concept unic şi eficient de promovare pentru companiile care activează pe piaţa de amenajări, decoraţiuni, construcţii şi imobiliare.

Despre SPIN Media

Expo Casa şi Biroul este un produs al revistei Casa şi Biroul, care s-a lansat în România în mai 2004. Revista se distribuie gratuit în 13 oraşe şi are 11 ediţii locale: Bucureşti, Braşov+Covasna, Timişoara+Arad, Cluj, Iaşi, Craiova, Târgu Mureş, Ploieşti, Piteşti, Oradea, Sibiu. Revista Casa şi Biroul are cel mai mare tiraj dintre publicaţiile de amenajări, construcţii, imobiliare şi design din România, toate cele 11 ediţii însumând 130.000 exemplare lunar. În 2008 se vor desfăşura 4 ediţii ale

Expo Casa şi Biroul, în Ploieşti (aprilie), Cluj-Napoca (aprilie), Timişoara (octombrie) şi Braşov (octombrie). Pentru maximixarea impactului reclamelor şi conţinutului, revista este susţinută şi de site-ul www.CasasiBiroul.ro.

HosuS Media este editorul revistei Casa şi Biroul Cluj, lansată în septembrie 2006. HosuS Media mai are în portofoliu harta gratuită miniMAP, cu ediţii locale în Cluj-Napoca, Braşov, Sibiu şi Timişoara, portalul cu hărţi online www.miniMAP.ro, şi va organiza în octombrie 2008 Noaptea Devoratorilor de Publicitate în Cluj-Napoca şi Bistriţa.

Persoană de contact:
Sebastian Hosu
sebastian@hosus.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/spin-media/expo-casa-si-biroul-asteapta-peste-100-000-de-vizitatori-in-iulius-mall-cluj