Vogel Burda Communications şi Splendid Media colaborează pe segmentul nonIT

BUCURESTI - 4 septembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Splendid Media şi Vogel Burda Communications au finalizat recent negocierile în ce priveşte preluarea în regie a produselor media deţinute de editorul braşovean.

De la 1 octombrie 2006, până la finele anului 2008, Splendid Media se va ocupa în exclusivitate de clienţii non IT ai publicaţiilor Vogel Burda Communications.
Parteneriatul vizează revistele CHIP Computer&Communication, LEVEL Games, Hardware&Lifestyle, CHIP Special, Chip Foto-Video Digital şi PC Practic.
Vogel Burda Communications este parte a trustului german de presă Vogel Burda Holding, cu reprezentanţe în 17 ţări din Europa şi Asia.
Prezentă de 15 ani pe pisaţa românească (1991), CHIP Computer&Communications apare lunar şi îşi propune furnizarea de informaţii de calitate, reale şi profesionale despre piaţa româneascã de IT. Fiecare revistă conţine un CD/DVD.
CHIP Computer&Communications este distribuită în toată ţara într-un număr de 35.000 de exemplare şi a fost prima revistă IT ce a avut tirajul auditat, cât şi prima revistă IT inclusă în Studiul Naţional de Audienţă.
LEVEL Games, Hardware & Lifestyle a fost lansată în 1997 şi ţinteşte cu precădere persoanele tinere şi dinamice (19-29 de ani), în majoritate bărbaţi, pasionaţi de computere şi jocuri pe computer, fiind singura revistă din România ce se distribuie împreună cu un CD/DVD conţinând un joc full de calitate.
CHIP Foto-Video Digital s-a născut la mijlocul lui 2004. Iniţial publicată în două ediţii/an, revista a cunoscut o creştere constantă, având în 2006 şase apariţii. Revista se adresează utilizatorilor de camere foto şi video digitale.
CHIP SPECIAL este, începând din 1996, un concept unic pe piaţa românească a presei IT, prin alegerea unui anumit subiect care este tratat în profunzime (au apărut CHIP Special-uri despre Windows, Linux, Internet, Reţele, Pagini Web, etc). Revista are şase apariţii/an
PC PRACTIC este cea mai tânără publicaţie a editurii, lansată în aprilie 2005 ca revistă lunară cu CD inclus, dedicată începătorilor în domeniul IT&C.
“Publicaţiile Vogel Burda Communications oferă clienţilor de publicitate un public de calitate, dinamic şi tânăr. Avem convingerea că Splendid Media va reuşi să întărească poziţia acestor reviste pe piaţa de publicitate din România.” a declarat domnul Dan Bădescu, General Manager al editurii Vogel Burda Communications.

Despre Splendid Media

Splendid Media este cea mai mare regie de vânzări de publicitate multimedia şi consultanţă în marketing din România.
Portofoliul său include în acest moment cele 4 canale de televiziune ale SRTV, Etno TV, cele 3 staţii ale Radio Guerrilla (Bucureşti, Cluj şi Timişoara), 2 cotidiane - Cotidianul şi Sport Total, cele 9 titluri din reţeaua de săptămânale 24 FUN (Bucureşti, Constanţa, Cluj, Braşov, Timişoara&Arad, Iaşi, Craiova, Târgu Mureş, Piteşti), săptămânalul Academia Caţavencu, bilunarul Business Digest Magazin, 11 publicaţii lunare (Aventuri la pescuit, Blu, Bucătăria pentru toţi, Carpaţii, Idei în Dialog, Investiţii & Profit, J’Adore, Le Monde Diplomatique – ediţia in limba română, Revista de film HBO, Superbebe, Tabu) reţelele indoor Oops Media si Monopoly Media, reţeaua outdoor Acces Press şi peste 50 de site-uri administrate de divizia online Splendid Media Interactive.

Simona POTOP
PR & Communication Director

simona potop@smz.ro

55, Panait Istrati,