SSD Sport System Development - Lotto Romania isi consolideaza pozitia pe piata echipamentelor sportive din Romania

BUCURESTI - 12 august 2005

Comunicat tip General in Afaceri

SSD - Lotto Romania, unul dintre liderii pietei de echipament sportiv din Romania, reprezinta la ora actuala unul dintre cei mai puternici furnizori in acest sector de activitate.

Compania isi consolideaza pozitia pe piata romaneasca, avand vanzari de 4,2 mil. Euro in prima jumatate a anului 2005 (o crestere de 23% comparativ cu acelasi perioada a lui 2004) si estimeaza pentru sfarsitul anului vanzari totale de 9,3 mil. Euro.
Pentru anii urmatorii, SSD Lotto Romania isi propune sa mentina acelasi trend crescator al cifrei de afaceri, previzionand o crestere o vanzarilor cu aprox. 25% in fiecare an. Aceasta cifra de afaceri, este realizata atat datorita extinderii lantului de magazine proprii de echipament sportiv Lotto si incaltaminte casual Stonefly, dar si prin extinderea portofoliului de produse conexe activitatii sportive precum suprafete sintetice pentru sali de sport, aparate fitness, bazine olimpice/piscine, iarba/gazon sintetic.
In prezent, SSD Lotto Romania – echipament sportiv marca Lotto si linia de incaltaminte casual Stonefly – cuprinde o retea de peste 50 de puncte de vanzare (magazine independente, hypermarketuri si magazine tip cash and cary) si o retea de 15 magazine proprii monobrand Lotto si Stonefly. Pana la finele anului vor mai fi inaugurate inca 3 magazine Lotto si Stonefly si anume doua in Iulius Mall Timisoara si unul in City Mall Bucuresti. Investitiile in noile magazine se vor situa la aproximativ 100.000 euro pentru fiecare magazin.
Fata de acest eveniment, Mirela Rosca, Director Executiv SSD Lotto Romania declara: "Datorita extinderii si a cresterii potentialului financiar, vom putea oferi o gama cat mai larga de echipamente sportive de calitate in conditiile unor preturi competitive. Obiectivul nostru ramane de a ne pozitiona ca o companie esentiala in domeniul sportiv si de a ne dezvolta in alte domenii de interes pentru firma nostra.”

Despre SSD Sport System Development

SSD Sport System Development
Sos. Pipera-Tunari nr.1, com. Voluntari

Pentru mai multe detalii, va rugam contactati:
Diana Ciuta - Marketing & Communication Manager
Tel. 269 10 58/59/60
diana.ciuta@lottosport.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ssd-sport-system-development/ssd-sport-system-development-lotto-romania-isi-consolideaza-pozitia-pe-piata-echipamentelor-sportive-din-romania