Structurile din lemn InTekWood la CAMEX Cluj Napoca

Cluj Napoca - 6 octombrie 2010

Comunicat tip General in Constructii

In perioada 07 - 10 octombrie 2010, structurile din lemn InTekWood pentru constructii civile si industriale precum si scarile interioare Stairs Expert va sunt prezentate in cadrul expozitiei CAMEX, desfasurata in Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj Napoca.

Structurile din lemn InTekWood la CAMEX Cluj Napoca

Sub marca InTekWood va sunt prezentate solutii de construire de case, mansarde, sarpante, hale industriale si alte constructii cu ajutorul structurilor din lemn.
Vizitand standul nostru puteti vedea expusa o constructie din lemn, ca prezentare a principiilor de baza ale unei structuri din lemn si de realizare a unor constructii sigure si durabile.
Stairs Expert, marca consacrata in domeniul scarilor de interior de cea mai buna calitate, va prezinta solutii practice cu design modern care se asorteaza cu amenajari interioare din cele mai diverse si mai aspectuoase.
Aici puteti afla mai multe detalii despre produse precum si avantajele modelelor de scari interioare realizate sub marca Stairs Expert.
Va asteptam la stand de Joi, 07 octombrie pana Duminica, 10 octombrie 2010, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj Napoca.

Despre STAIRS EXPERT

Stairs Expert - marca unei game bogate de scari de interior din lemn, combinatii de lemn cu metal, design clasic si modern, solide, rezistente, realizate din materiale selectionate, finisaj de exceptie, usor configurabile. Scari interioare ce rezolva probleme de incadrare in spatiu, de amenajari interioare si siguranta. Standarde de calitate europeana. Servicii: proiectare, executie, transport, montaj, garantie post-garantie.
InTekWood - marca producatorului Bona Dea Imex a structurilor din lemn. Utilizarea acestor structuri reprezinta solutia eficienta si durabila pentru acoperisuri, mansarde, hale si alte constructii civile si industriale. Precizie, siguranta, calitate, durabilitate
Tel.: 0255.21.21.40
0364.14.74.70
office@stairs-expert.ro