DJ Sava – “Sunshine” versus CNA

BUCURESTI - 7 februarie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

DJ Sava si materialul sau de debut “Love Drops”, produs cu succes de label-ul Music Vision si casa de discuri Cat Music, se lovesc de restrictiile CNA, interpretabile de-altfel.

DJ Sava – “Sunshine” versus  CNA

In opinia CNA unul din versuri: “Let’s get high”, poate fi interpretat drept o instigare la violenta si consum de droguri, lucru care a dus la interzicerea totala a difuzarii materialului audio/video. Hotararea au luat-o in urma avertizarii venite din partea unui singur telespactator. Paradoxal este faptul ca multitudinea de artisti internationali ale caror versuri sunt asemanatoare nu sunt interzisi.
CNA a demonstrat inca o data ca interpreteaza textul legii dupa propriile opinii, fara a cerceta daca decizia radicala de interzicere este cea corecta.
Versul in cauza a fost modificat partial de catre artisti, astfel ca in zilele imediat urmatoare fanii genului pot revedea si reasculta piesa in aceleasi play-listuri de pana in prezent, pe toate posturile radio/tv muzicale.
Piesa in cauza, “Sunshine”, produsul unei colaborari DJ Sava – Connect-R, in doar cateva zile de difuzare pe posturile de specilitate radio/Tv a reusit performanta de a se clasa in chart-ul celor mai bine cotate, difuzate si solicitate piese.
Pana in prezent “Sunshine” a surclasat piese ale unor nume sonore in industria muzicala internationala, pozitionanud-se direct pe locuri fruntase in chart-urile europene: Romania, Bulgaria, Franta, Belgia,Italia, Grecia si desigur, Republica Moldova, loc in care au decurs filmarile videoclipului sub regia lui Tom Boxer.
Din declaratiile artistilor, versul supus sirului de discutii, nu a fost creat in spiritul unei instigari la violenta ci contrar acesteia, iar actiunile CNA nu au format un impediment pentru promovare si imagine.

Despre Standard Vision

Music Vision Entertainment
www.musicvision.ro

Standard Vision
www.standardvison.ro
Anca Gruiescu
PR Manager
anca@standardvision.ro
anca@standardvision.ro