Alex Mataev si Florin Ristei, favoriti la castigarea marelui trofeu

BUCURESTI - 18 decembrie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, Retail

Au mai ramas cateva zile pana la marea Finala a celei de-a treia editii X-Factor din Romania. Pentru al treilea an consecutiv, Stanleybet ofera romanilor posibilitatea de a paria pe castigatorul talent-show-ului.

   In 2012, se impunea in ultima editie a emisiunii Fabrica de Staruri din Republica Moldova. Acum, Alex Mataev se afla in fata celui mai mare examen din viata sa, finala X-FACTOR ROMANIA 2013. Vazut de bookmakerii Stanleybet ca principalul favorit la castigarea trofeului cu o cota de 1.90, Alex va trebui sa-l invinga pe principalul sau contracanditat, mult mai experimentatul Florin Ristei. Devenit celebru cu piesa „Dana” la inceputul anilor 2000, acesta are o cota de 2.25 la castigarea concursului.

   Conform cotelor britanicilor de la Stanleybet, la polul opus il avem pe satmareanul Bogdan Bratis, care, de fiecare data cand a urcat pe scena, a surprins juriul intr-un mod placut. Cei care pariaza ca trofeul va ajunge la Satu Mare, isi pot inzeci sumele jucate in cazul unei victorii a „Micului Zuckerberg”.

   Cotele oferite de Stanleybet pentru finalistii concursului sunt:

- Alex Mataev                    1.90

- Florin Ristei                     2.20

- Madalina Lefter                7.50

- Bogdan Bratis                  10.0

   „La finele acestei saptamani vom avea parte cu siguranta de un show total, unde fiecare concurent va scoate toti asii din maneca pentru a-si adjudeca mult ravnitul trofeu.”, a declarat Catalin Moise, Director Marketing Stanleybet in Romania. „Cotele oferite de bookmakerii nostri au la baza atat evolutia participantilor, cat si modul in care acestia au interactionat sau au fost sustinuti de public pe intreg parcursul talent-show-ului.”, a mai adaugat acesta.