Stanleybet a redus costul biletelor de pariere cu 10%, ca urmare a noii legislaţii a jocurilor de noroc

BUCURESTI - 29 iunie 2009

Comunicat tip General in Sport

Ordonanta de urgenta nr. 77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc, elaborata in colaborare cu reprezentantii asociatiilor de profil, contine o serie de masuri pozitive care vor conduce la o reglementare mai buna a pietii relevante.

„ Una din masurile foarte importante, adoptata la sugestia asociatiilor reprezentative, este reducerea parafiscalitatii in domeniul jocurilor de noroc care, desi nu rezolva problema fiscalitatii excesive aplicata firmelor de pariuri reprezinta primul pas cu adevarat important pe care Statul Roman l-a facut in suportul nostru . Astfel, odata cu intrarea in vigoare a actului normativ, Stanleybet a eliminat imediat timbrul social din valoarea biletului de pariere. Eliminarea timbrului social are un impact direct asupra clientilor in sensul in care castigurile posibile vor cunoaste o crestere semnificativa fara costuri suplimentare”, a declarat Liviu Popovici, directorul general al Stanleybet.
In opinia sa, modificarile aduse de Ordonanta de Urgenta a Guvernului au facut ca firmele de pariuri clasice sa fie competitive cu cele on-line.
„Statul roman va fi unul din cei mai importanti castigatori, pentru ca o parte din totalul sumelor pariate in Romania va migra, probabil, spre companiile clasice, iar veniturile obtinute astfel vor fi impozitate local, conform legislatiei actuale ”, a afirmat directorul general al Stanleybet.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/stanleybet/stanleybet-a-redus-costul-biletelor-de-pariere-cu-10-ca-urmare-a-noii-legislatii-a-jocurilor-de-noroc