PDF Transformer 2.0 PRO - doua aplicatii intr-o singura solutie de lucru cu documente PDF

BUCURESTI - 31 august 2006

Comunicat tip General in IT&C

Marea majoritate a scannerelor existente in prezent permit utilizatorilor sa creeze fisiere PDF de tip imagine. Dar ce se intampla daca doriti sa modificati, sau sa extrageti eficient imaginile astfel obtinute?
Compania ABBYY, cunoscut furnizor de tehnologii de conversie si captura de date si recunoastere optica a caracterelor pune la dispozitie PDF Transformer 2.0 Pro, o aplicatie deosebit de puternica si totusi usor de utilizat, care combina conversia si crearea fisierelor de tip PDF.
Conceputa pentru a transforma imediat si cu exactitate orice tip de fisier PDF in formate care pot fi editate si in care pot fi utilizate facilitatele de cautare, aplicatia asigura, de asemenea, posibilitatea de a genera documente PDF direct din aplicatiile Microsoft Office.

Conversia fisierelor PDF printr-o singura apasare de buton
Cu PDF Transformer 2.0 Pro utilizatorii au posibilitatea de a converti fisiere de tip PDF intr-o gama larga de formate precum Microsoft Word, Excel, TXT, HTML si fisiere PDF editabile, si deci implicit, de a reutiliza sau modifica informatiile continute de acestea. In acest mod, utilizatorii pot transforma fisierele PDF de tip imagine in fisiere PDF editabile, aceasta cu un efort minim. Fisierele PDF pot fi deschise si transformate direct in Microsoft Word sau Excel, cat si in atasamente Outlook.

PDF Transformer 2.0 Pro asigura, de asemenea, conversia formatelor PDF in functie de preferintele utilizatorilor, complexitatea formatarii fisierului sau scopul in care acesta va fi utilizat. Optiunile disponibile in acest sens sunt usor de accesat, fara ca aceasta sa implice navigarea prin ferestre multiple sau casete de dialog.

Mai mult, aplicatia confera un nivel ridicat de acuratete in conversia fisierelor PDF. In functie de integritatea sectiunii de text, se decide modalitatea de conversie cea mai potrivita: extragerea textului sau recunoasterea optica a caracterelor.

De asemenea, in conversia fisiereleor de tip PDF, PDF Transformer Pro 2.0 recreaza legaturile interne si legaturile de tip hipertext, pastrand proprietatile documentului original, precum titluri, subiect, autor si cuvinte cheie si in formatele de tip Word, Excel, HTML sau PDF-uri editabile.

Cea mai scurta cale de la documente Office la fisiere PDF

Cu PDF Transformer 2.0 Pro, utilizatorii pot crea fisiere PDF direct din documenente Microsoft Word, foi de lucru Excel, prezentari Power Point sau diagrame Visio, foarte usor, printr-o simpla apasare de buton. De asemenea, se pot crea fisiere PDF si din alte aplicatii, care cuprind functia “Print”.

In ceea ce priveste protectia documentelor, aplicatia cuprinde diverse functionalitati de securitate, care previn accesul neautorizat la acestea, imprimarea, copierea, modificarea, editarea sau extragerea de continut prin intermediul unor reguli de acces bine definite.

De asemenea, PDF Transformer recreaza legaturile intene si cele de tip hipertext, pastrand caracteristicile documentului original.

Adaptabila, usor de utilizat si flexibila, aplicatia reprezinta un instrument puternic care asigura o modalitate inteligenta si eficienta de lucru cu documentele de tip PDF.

Puteti beneficia de toate aceste avantaje prin Star Storage - partener autorizat ABBYY in Romania.

Despre Star Storage

Star Storage ofera solutii integrate in domeniul extragerii datelor din formulare, arhivarii electronice, managementului de documente si fluxurilor de lucru colaborativ (workflow)

Bd. Dimitrie Pompei nr. 8, etaj 1, sector 2, Bucuresti
Tel: +40 21 242 13 46