Abbyy a lansat PDF Trasnformer 3.0

BUCURESTI - 9 iunie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Abbyy anunta lansarea PDF Trasnformer 3.0, iar Star Storage, country partner Abbyy, va ofera posibilitatea de a testa acest produs inainte de cumpararea lui. Vizitand site-ul companiei www.star-storage.ro, puteti afla mai multe detalii si puteti descarca versiunea „try&buy” a PDF Transformer 3.0.

Abbyy a lansat PDF Trasnformer 3.0

ABBYY, un furnizor de top al instrumentelor de recunoastere a documentelor, de captare a datelor şi software lingvistic, a anuntat lansarea PDF Trasnformer 3.0, o noua versiune a premiatei aplicatii,Abby PDF Transformer, de conversie si creare documente.. Aceasta versiune sporeste semnificativ precizia procesului de conversie a fisierelor PDF. Cu tehnologia inovatoare ABBYY- Adaptive Document Recognition, PDF Transformer 3.0 este singurul produs din clasa sa capabil sa redea structura logica, derularea si formatarea a textului pentru documente cu mai multe pagini atunci cand se face conversia din format PDF.

In plus fata de functionalitatea de conversie superioara, noua versiune ofera o mai mare flexibilitate pentru a crea si a modifica documentele PDF in functie de nevoile utilizatorilor. De asemenea ofera functii avansate de securitate a informatiei in procesul de editare si arhivare a fisierelor PDF, inclusiv capacitatea de a redacta informatii sensibile in documentele PDF, de a adauga atribute specifice, cum ar fi timbre si timbre Bates, de a comprima PDF-uri si de a salva documente in format searchable PDF/A cu scopul de a fi pastrate pe termen lung.

'Functionalitatile avansate de conversie si creare PDF, impreuna cu capabilitatile avansate de modificare a PDF-urilor, fac din PDF Transformer 3.0 un software ideal pentru lucrul cu documente PDF la nivel de afacere sau birou', a spus Igor Fedorets, Chief Marketing Manager al Diviziei Produse Desktop OCR din cadrul ABBYY Ucraina. 'Schimbul de informatii in format PDF, a devenit deja un standard in multe companii. Pentru a atinge acest standard este necesara o solutie software puternica dar in acelasi timp accesibila si usor de utilizat care poate eficientiza procesul de prelucrare a documentelor si reduce cheltuielile operationale, iar PDF Transformer 3.0 satisface pe deplin aceste provocari.'

Bazandu-se pe tehnologia inovatoare ABBYY - Optical Character Recognition (OCR), PDF Transformer converteste cu acuratete orice tip de fisiere PDF in documente complet formatate, editabile in 184 de limbi. Se integreaza perfect cu binecunoscutele aplicatii Microsoft Office si permite utilizatorilor sa converteasca si sa creeze documente PDF printr-un singur click.

ABBYY PDF Transformator 3.0 este solutia ideala pentru orice persoana care lucreaza cu fisiere PDF. Acest intuitiv, versatil, multilingv instrument, va permite sa convertiti cu usurinta orice tip de PDF în formate editabile cu aspectul si formatarea originale. De asemenea, puteti crea PDF-uri direct din aplicatiile Microsoft ® Office doar cu un singur clic, puteti combina mai multe fisiere din surse diferite intr-un singur PDF si le puteti modifica in functie de necesitatile proprii, puteti redacta informatii, adauga timbre si timbre Bates, puteti converti fisierele in searchable PDF, PDF protejate sau in PDF / A format. Bazat pe tehnologii inteligente ABBYY, PDF Transformer asigura precizie superioara de conversie si ofera rezultate de calitate in cel mai scurt timp.

ABBYY PDF Transformer 3.0 ofera imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste acuratetea conversiei si functionalitatea aplicatiei in ansamblu: Redarea inteligenta a structurii si formatarii documentelor; Combinarea si Adaugarea Documentelor; Comprimare MRC puternica si Suport pentru PDF/A; Reeditarea datelor sensibile; Timbre si timbre Bates si suport multilingvistic dezvoltat.

ABBYY PDF Transformer 3.0 vine in intampinarea utilizatorilor corporate care au nevoie de flux de lucru pentru eficientizarea si reducerea cheltuielilor de exploatare, precum si a utilizatorilor individuali care doresc sa manipuleze usor informatiile din documentele PDF.

Pentru a putea rula ABBYY PDF Transformer 3.0 aveti nevoie de un sistem doata cu un procesor de cel putin 1GHz, 512 MB de RAM, 500 MB spatiu liber pentru instalare si Windows XP, Vista sau Server. ABBYY PDF Transformer 3.0 este disponibil prin intermediul magazinului on-line al ABBYY, magazine de desfacere cu amanuntul si distribuitori din intreaga lume.

De unde sa cumperi:
Star Storage, B-dul Dimitrie Pompei nr.8, et. 1, Sector 2, Bucuresti 020337; Tel: 021.242.13.95/96; Fax: 021.242.13.97;
E-mail: office@star-storage.ro; www.star-storage.ro

Despre STAR STORAGE SRLvasilica.gaciu@star-storage.ro