Piata curieratului in Romania

BUCURESTI - 16 august 2011

Comunicat tip General in Industrie, Turism

Piata curieratului in Romania anului 2011, este o piata intr-o continua miscare dictata de evolutia pietii interne, dar atenta la miscarile pretul international al barilului de petrol. Instabilitate, pare sa fie cuvantul de ordine contemporan cu noi

Piata curieratului in Romania

Daca pe fondul economic general al ultimilor doi ani majoritatea sunt in scadere, Star Transport Curier dovedeste ca ne adaptam cerintelor clientilor si mai mult, incercam sa standardizam acest serviciu in folosul dumneavoastra. Dorim sa aducem la lumina drepturile si interesele clientilor.

Profesionalism, Eficienta, Transparenta reprezinta cele trei caracteristici primordiale pe piata de curierat.

Acesta este conceptul Star Transport Curier (www.starcurier.ro) si dorim in primul rand asigurarea clientului pe baza standardelor de calitate.

“ Am incercat o dezvoltare pe orizontala pentru a sustine acest bussines, ferindu-ne de salturi nesustenabile, ce ar putea produce o cadere ireversibila” a afirmat dl director executiv Sebastian Merloiu.

Cu alte cuvinte politica pasilor marunti poate asigura o trecere mai sanatoasa prin criza. Dar criza economica este singurul obstacol? Se pare ca nu. Este motivul pentru care dorim sa impunem un standard comun in industria noastra.Astfel un pret al combustibilului in continua crestere descurajeaza orice initiativa a transportatorilor autohtoni. Si ca acest lucru sa nu fie singurul impediment, politica preturilor de dumping oferita de diferite firme obscure ingreuneaza sustinerea unor servicii corecte; raportul calitate/pret regasindu-se doar la societati care isi respecta blazonul.

“Calitatea serviciului trebuie sa ramana principalul criteriu in fata clientului” a afirmat directorul general al Star Transport Curier d-na Liliana Merloiu; acest criteriu fiind avansat in intreaga activitate desfasurata pe acest bussines.

Dezvoltarea unei structuri la nivel  european cu parteneri viabili si care sa sustina acelasi criteriu al performantei poate fi singurul mod de depasire al obstacolelor financirare existente in piata. O prima masura ar fi impunerea unui cod de conduita profesionala la standarde europene.

O alta masura ar fi creearea de aliante profesionale pe acest segment fiind mai mult decat imperios necesara. Dezvoltarea regionala a acestor aliante putand fi un plus in vederea consolidarii caliatii serviciilor.

Despre Star Transport Curier

Societatea STAR TRANSPORT CURIER SRL are ca domeniu de activitate prestrarea serviciilor de curierat rapid la nivel national si international.
In momentul de fata firma noastra are circa 160 de colaboratori, numar aflat in crestere datorita dezvoltarii continue a businesului, concluzie trasa din rapoartele financiare trimestriale cat si a cresterii volumelor de marfa.
STAR TRANSPORT CURIER are sediul social in Bucuresti si 55 de sedii zonale. Compania noastra are puncte de lucru in fiecare resedinta de judet, avind un grad de acoperire la nivel national de 100%, ceea ce permite onorarea tuturor solicitarilor pe teritoriul Romaniei.
Societatea dispune de o flota auto de circa 80 autoutilitare de 13 m³, 35 autoutilitare de 15 m³. Transportul de grupaje de noapte este asigurat de colaboratori (subcontractori) ce dispun de polite de asigurare de marfa cuprinse intre 10.000 si 50.000 euro / auto.
Unicitatea fiecarui client este transpusa in practica astfel incat sa putem raspunde nevoilor acestuia. In acest sens am dezvoltat o platforma on-line cu ajutorul careia fiecare client poate genera documente de transport personalizate precum si posibilitatea de a obtine informatii privind statusul fiecarei expedieri.Aceste lucruri au devenir posibile o data cu implementarea sistemului informatic de scanare al tuturor expedierilor la trecerea prin check-point-urile Star Transport Curier, astfel incat sa putem oferi o imagine completa si la timp al coletelor dumneavoastra.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/star-transport-curier/piata-curieratului-in-romania