Stivuitoare pentru depozit livrate gratuit de Mos Craciun

BUCURESTI - 9 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie

De luna cadourilor Mos Craciun livreaza gratuit stivuitoarele de depozit, tuturor clientilor magazinului online 2u2me. Cu prilejul sarbatorilor de iarna, magazinul online pentrui case si gradini, ofera cadou transportul stivuitoarelor pentru depozit. Aceasta initiativa are la baza permanenta preocupare a magazinului de crestere a gradului de satisfactie a cumparatorilor sai. Anularea cheltuielilor clientului cu transpotul este o masura menita a sprijinii reducerea costurilor destinate achizitiei de unelte si echipamente specifice activitatii de depozit.

Stivuitoare Manuale De Depozit

Stivuitoare Manuale De Depozit

 Mos Craciun livreaza gratuit in perioada 1-23 Decembrie stivuitoare manuale pentru depozit, tuturor clientilor magazinului 2u2me.ro. Scutirea clientului de taxele de expeditie pentru stivuitorul manual constitue privilegiul adus la acest pachet special, de magazinul online 2u2me. 

cristian chican

Magazinul online 2u2me organizeaza aceasta oferta speciala intr-un pachet ce se poate identifica in categoria proprie preturilor speciale si a ofertelor cadou, numita “Articole La Pret Redus “. Aceasta oferta speciala ce urmareste favorizarea cumparatorului magazinului, poate fi accesata in perioada 1-23 Decembrie, perioada de intensa activitate a lui Mos Craciun. Magazinul daruieste clientilor sai transportul gratuit la stivuitorul manual pentru depozit oriunde in Bucuresti sau in tara.

Stivuitoarele manuale pot reprezenta o reala alternativa a electrostivuitoarelor ori a motostivuitoarelor acolo unde interventia acestora nu se poate justifica. Astfel, unde spatiul de depozitare nu poate avantaja deplasarea acestora, ori natura marfurilor de transportat nu impune un asemenea utilaj, stivuitorul manual pentru depozit poate fi o solutie ideala. De asemenea, in cazul stivuitoarelor manuale, costurile induse de activitatile de depozit pot fi nule. Acest lucru este posibil datorita functionarii stivuitorului manual fara energie electrica sau combustibil.

Stivuitorul manual de depozit dispune de o manevrabilitate superioara ce fac din acesta o unealta adecvata activitatilor de depozit. Transportul si ridicarea marfurilor se poate realiza simplu si usor, fara efort suplimentar din partea celui ce il utilizeaza. De asemenea poate organiza un volum mare de marfuri in timp redus in conditiile unui consum “0” de carburant. Intretinerea unui astfel de stivuitor pentru depozit nu va implica costuri ridicate. In plus pretul de achizitie in cazul stivuitorului manual este net inferior fata de cel al unor motostivuitoare ori electrostivuitoare.

Privilegiul oferit de magazinul online 2u2me in perioada 1-23 Decembrie in cazul ofertei la stivuitorul manual pentru depozit, il constitue scutirea cumparatorului de taxele de expeditie. In cele mai multe dintre cazuri aceste taxe pot depasi pragul de confort financiar al clientului. Atat datorita greutatii sale fizice ce depaseste doua sute de kilograme ori a celei volumetrice deloc neglijabile, suma destinata transportului paote fi substaniala. Costul de transport al stivuitorului manual mai putin comod in multe dintre cazuri, poate fi acum asumat de magazinul online 2u2me.

http://www.2u2me.ro/pachete-la-preturi-speciale/482-stivuitor-manual.html

Despre starwood industrial group

Starwood Industrial Group

Sos. Afumati nr.112 bis
Corp A22, Etaj 1, Camera2
Voluntari, Ilfov

Telefon: +40 21 3518881
Mobil: +40 757 088866
Fax: +40 21 3516661

e-mail: office@starwood.ro
www.starwood.ro
www.2u2me.ro