Walmark Romania va utiliza serviciile logistice oferite de DSV Solutions Romania

BUCURESTI - 27 iulie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Walmark Romania, lider pe piata autohtona a suplimentelor nutritionale, are, incepand din 16 iulie, un nou furnizor de servicii logistice, compania DSV Solutions Romania.

Serviciile de care va beneficia Walmark Romania includ depozitarea la temperatura controlata, sistem de gestiune bazat pe cititoare de coduri de bare, servicii cu valoare adaugata – etichetari, infolieri, co-packing, transport intern si international.

DSV Solutions Romania inlocuieste vechiul furnizor de servicii logistice, Karl-Heintz Dietrich SRL. „Avand in vedere cresterea majora a vanzarilor estimate pentru anul acesta si in viitor, dar si cresterea exigentei clientilor, am hotarat sa cautam servicii logistice mai performante”, declara Horia Vilcu, general manager al Walmark Romania. Alte motive care au condus la aceasta schimbare sunt largirea portofoliului de produse si acutizarea competitiei pe piata suplimentelor alimentare. „Am ales DSV pentru ca a prezentat cea mai buna oferta. Printre competitori s-au numarat FM Logistic, Geodis-Calberson, OTZ Logistic, Macromex, Centrum, Dumagas si Lekkerland”, spune Horia Vilcu, general manager Walmark Romania.

DSV Solutions (fosta Frans Maas) este o companie multinationala infiintata in 1976, are filiale in peste 50 de tari si a avut in 2006 o cifra de afaceri de 4,5 miliarde de euro. In Romania, are peste 500 de angajati in filialele din Bucuresti (3 locatii), Ploiesti, Timisoara, Oradea si Cluj. Numarul acestora va creste odata cu deschiderea noilor filiale din Brasov, Bacau si Constanta.

Despre Stentor Creative Relations

WALMARK a fost constituita in 1990, iar activitatile sale s-au extins treptat asupra mai multor domenii. De caţiva ani incoace, compania si-a declarat orientarea strategica spre produse farmaceutice. Dupa vanzarea diviziei agricole din 2001 si a unei parti semnificative din actiunile diviziei de bauturi nealcoolice la sfarsitul anului 2004, acum Walmark se concentreaza exclusiv pe piata suplimentelor alimentare si a produselor farmaceutice. In 2001, societatea s-a transformat dintr-o societate cu raspundere limitata intr-o societate pe actiuni, avand in prezent 9 actionari – persoane fizice cehe. Societatea Walmark are 902 angajaţi, dintre care 418 in tara sa de origine (Cehia). Filiala din Romania, infiintata in 1997, are 55 de angajati si un portofoliu de 100 de produse.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu:
Costin Miu
Stentor Creative Relations
Tel: 311.17.24; 0729.943.189
costin.miu@stentorpr.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/stentor-creative-relations/walmark-romania-va-utiliza-serviciile-logistice-oferite-de-dsv-solutions-romania