Store4kids (www.store4kids.ro) - magazin on line cu produse si accesorii de siguranta pentru calatorie, alarma de proximitate pentru copii, jocuri si jucarii educative

BUCURESTI - 10 decembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Produsele oferite (www.store4kids.ro) sunt destinate copiilor intre 0 si 16 ani, punand accent pe siguranta copiilor- prin distribuirea de accesorii scaune auto, accesorii pentru calatorie, accesorii pentru hrana si accesorii carucioare, pe de o parte, si pe de alta parte, si pe dezvoltarea aptitudinilor copiilor, prin distribuirea de jocurii si jucarii cu caracter educational. Un produs foarte important, pentru care Sterom Exim Group, detine exclusivitate pentru piata din Romania, o prezinta Kiddo - alarma de proximitate pentru copii, care este un sistem care permite parintilor sa fie avertizati atunci când copilul lor se indeparteaza prea mult de ei.

Kiddo a fost conceput sa monitorizeze copiii in spatii aglomerate precum supermarket, mall, pe plaja, in parcare, oferind siguranta familiei!

Permite sa controlezi deplasarea copilului pe o raza intre 4 sau 8 metri, prevenind pierderea, rapirea sau intrarea in spatii periculoase. (www.store4kids.ro)

Store4kids (www.store4kids.ro) - magazin on line cu produse si accesorii de siguranta pentru calatorie, alarma de proximitate pentru copii, jocuri si jucarii educative

Store4kids (www.store4kids.ro) este un magazin de vanzari online, cu livrare prin serviciul de curierat rapid, in maxim 24 de ore in Bucuresti si 48 de ore in tara.
Sterom Exim Group ltd (www.store4kids.ro) este unic importator in Romania, al produselor Sunshine Kids- produse si accesorii pentru calatorie, Kiddo- alarma de proximitate pentru copii si al produselor Galt- jocurii si jucarii educative.

Traim in aceste momente intr-o lume extrem de agitata si nesigura, precum si intr-una plina de pericole, iar pentru a ne putea creste copiii in cele mai optime conditii avem nevoie sa-i educam si sa ne educam noi, ca parinti, pentru a putea preveni pe cat posibil intamplari nefericite ce pot aparea in viata noastra.

Firma noastra considera ca promovand pe piata din Romania produse care in EUROPA DE VEST SI SUA se bucura de un real success prin siguranta si confortul sporit pe care il asigura, va contribui si ea la evitarea multor situatii care pot periclita sanatatea copiilor nostri.

Deoarece, nici un efort nu este prea mare pentru copiii nostri si pentru ca ne dorim tot ce este mai bun pentru ei, compania noastra face un pas important pe piata din Romania prin promovarea acestor produse care se ridica din punct de vedere al sigurantei ,cat si din punct de vedere al calitatii la cele mai inalte standarde.

Pastrand un raport calitate-pret echilibrat, reusim ca produsele de siguranta si confort impreuna cu celelalte produse pe care le comercializam si care dezvolta capacitatiile educationale ale copiilor nostrii sa aducem un plus de liniste in sufletul nostru, al parintiilor.