ECS Elitegroup Computer Systems anunta parteneriatul cu Aline Distribution

BUCURESTI - 28 iunie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti, 28 iunie 2007 - ECS Elitegroup a anuntat incheierea unui parteneriat strategic de distributie cu firma Aline. Parteneriatul de care vor beneficia ambele parti, are ca scop deservirea mai buna a pietei din Romania. Acordul se refera la distributia de placi de baza si placi grafice

ECS Elitegroup este incantat de parteneriatul cu Aline, lider in distributia de IT in Romania. Acest parteneriat reprezinta o largire a obiectivelor comune ale celor doua companii prin furnizarea de produse si servicii catre canalele de distributie care se asteapta sa-si aduca contributia la imbunatatirea imaginii, cat si la cresterea productivitatii si veniturilor. Lucrand impreuna, cele doua companii isi propun sa creasca expunerea pentru produsele ECS ceea ce le va face si mai interesante pentru utilizatori.

'Cooperarea cu Aline ne asigura o oportunitate majora in ce priveste cresterea pe mai departe a cotei noastre de piata in Romania. Suntem de parere ca atat clientii ECS, cat si cei ai lui Aline vor beneficia de pe urma parteneriatului si serviciilor noastre.Experienta ne face sa credem ca impreuna putem oferi flexibilitatea de alegere a solutiilor potrivite care sa indeplineasca nevoile consumatorilor”. - Vanja Ivanovic - Senior Sales Manager CEE, ECS Elitegroup Europe.

ECS se mandreste cu raportul pret – performanta a placilor sale de baza. Clientii ECS nu vor plati niciodata mai mult pentru ceva ce nu le trebuie. De asemenea, ECS ofera o gama larga de placi de baza care acopera segmentele de la solutii de baza, nivelul mediu precum si solutii pentru aplicatiile cele mai pretentioase.

“Suntem mandri sa ii anuntam pe partenerii nostril ca incepand cu luna mai 2007 Aline este distribuitor oficial al placilor de baza si al placilor grafice marca ECS Elitegroup. Acest lucru ne va permite sa ne consolidam pozitia ca unul dintre cele mai dinamice grupuri de companii de distributie IT locala prin furnzarea de marci de calitate printr-o retea de distributie bine dezvoltata. ECS este o marca lider binecunoscuta atat ca si inovatie cat si cota de piata. Ca urmare, eforturile noastre comune au ca scop cresterea avantajelor competitive ale partenerilor nostril prin oferirea calitatii la pretul potrivit.” – Anamaria Igna, National Sales Manager - Aline Distribution

ECS a fost intotdeauna un pionier in designul si productia placilor de baza. Produsele sale au anumite caracteristici si specificatii unice ce diferentiaza ECS de alti producatori. De exemplu, unele dintre placile de baza au atat solutii DDR 1, cat DDR 2 pe o singura placa. Lansarea inovativului PF88 in 2005 de catre ECS a permis companiilor Intel si AMD sa poata fi folosite pe aceeasi platforma, un punct de cotitura in industrie. De asemenea, ECS a dezvoltat si tehnologia E.D.G.I, care permite utilizatorilor sa conecteze doua placi grafice PCI Express cu pana la 4 iesiri de monitor sau sa adauge Media Expansion Card pentru monitor CRT, monitor cu ecran plat DVI, S-Video, TV-Out, Video-in precum si altele pe unele din solutiile non-SLI si Crossfire cum ar fi 945GCT-M.

Piata din Romania devine foarte competitiva iar raportul performanta – pret a devenit deosebit de important. Producatorii care nu sunt specializati ar putea sa fie nevoiti sa sacrifice calitatea pentru un pret mai mic pentru ca sa-si faca simtita prezenta pe piata. Compania ECS nu este ingrijorata de aceasta situatie intrucat ECS se situeaza in primele 3 locuri ale producatorilor de placi de baza din lume si a lucrat cu majoritatea clientilor globali - OEM - situati pe primele 10 locuri. ECS stie cum sa realizeze produse care sa indeplinineasca cerintele clientilor cu privire la calitate, pret si performanta.

Datorita investitiilor indelungate pe piata din Romania precum si datorita alegerii partenerilor potriviti, ECS poate spune cu mandrie ca pozitia lor in Romania este foarte solida si ca se numara printre primii 3 companii care vand placi de baza atat la nivel mondial, cat si pe piata romaneasca.

Cu cei 18 ani de experienta in design-ul si productia placilor de baza, esentiale pentru multe calculatoare personale in ziua de azi, este de asteptat ca ECS sa ramana una dintre companiile cu contributie importanta in industria de IT.

Despre Strategicom Consult

ECS, the Elitegroup Computer Systems - www.ecs.com.tw - (TSE: 2331), inca din 1987 s-a numarat printre pionierii din domeniul designului si producerii de placi de baza pentru calculatoare. A fost primul producator de placi de baza din Taiwan care a fost listat la Bursa din Taiwan in 1994. Astazi, compania realizeaza designul si produce sisteme barebone si sisteme complexe, precum notebook-uri si servere pentru segmentul de varf, pentru distribuitori din lumea intreaga. Cu parteneri de afaceri si distribuitori in peste 60 d etari, ECS detine unitati de productie in China certificate cu ISO 9001:2000 si ISO 14001:2004 unde capacitatea de productie este de 2,5 milioane placi de baza si 200.000 de notebook-uri pe luna.

Aline Distribution - www.aline.ro - in cei 11 ani de existenta a strabatut toate etapele majore ale dezvoltarii pietei romanesti de distributie IT. In momentul de fata are un portofoliu de peste 1500 de clienti activi, 10 sucursale, peste 30 de marci distribuite la nivel national. Includerea ECS in lista de produse este inca un pas in strategia Aline de a oferi pietei branduri de calitate, apreciate in lume.

Dragos Diojdescu, PR Consultant

dragos.dio@strategicom.eu

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/strategicom-consult/ecs-elitegroup-computer-systems-anunta-parteneriatul-cu-aline-distribution