Afla cum publicitatea ta devine eficienta pe www.streamline.ro

BUCURESTI - 12 iunie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Agentia de publicitate full-service STREAMLINE COMMUNICATIONS isi lanseaza noul site.

Incepand de astazi, 09 iunie 2006, STREAMLINE COMMUNICATIONS are un nou site. Te-ai saturat ca mesajul tau sa nu vanda? Oferim solutii pe www.streamline.ro.
Cu un design pe cat de simplu pe atat de complex, noul site Streamline reprezinta o interfata prietenoasa intre client si organizatia noastra. Tot pe www.streamline.ro gasiti si cartea noastra de vizita. Campanii integrate de comunicare, spoturi TV si radio, webdesign, campanii outdoor, online sau evenimente, avem de toate.
STREAMLINE COMMUNICATIONS, pentru ca obiectivele clientului sunt obiectivele noastre.
Pentru mai multe informatii despre serviciile agentiei STREAMLINE COMMUNICATIONS, ne puteti contacta la office@streamline.ro sau la unul dintre numerele de telefon 318.87.83 si 0747.086.222.

Despre Streamline Communication

STREAMLINE COMMUNICATIONS este o agentie de publicitate full-service aflata intr-o continua crestere. Clienti precum Cargus International, Geopost, Banii nostri, SNCFR, Polyinvest, Skynet, Baroul Bucuresti, Albena si multi altii pot certifica calitatea serviciilor noastre.

Alexandru Ticaloiu
Streamline Communication
26 Witing Street, 1st District, Bucharest
Phone: 021-318.87.83