Alert Security Company isi lanseaza noul site

BUCURESTI - 8 iunie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Alert Security Company, important furnizor de servicii de paza si securitate isi lanseaza noul site, www.alertsecurity.ro.

In conditiile unei piete aflate in continua dezvoltare, Alert Security Company realizeaza necesitatea unei abordari moderne a comunicarii dintre client si furnizorul de servicii. Cu un design modern si cu o functionalitate deosebita, situl www.alertsecurity.ro este creat tocmai in acest scop.
Dezvoltat in Flash pentru un design mai animat si continand toate informatiile necesare, situl Alert Security Company este cel mai atractiv din domeniul Paza si Securitate.
www.alertsecurity.ro este oglinda politicii companiei, securitate moderna, securitatea de care ai nevoie.
Pentru mai multe detalii contactati reprezentantii Alert Security Company la 0740.26.96.96 sau 0747.22.77.77 sau pe mail la office@alertsecurity.ro.

Despre Streamline Communication

Alert Security Company este un important furnizor de servicii complete de securitate. Infiintata in 2004, compania a evoluat intr-un ritm rapid datorita calitatii serviciilor oferite. Printre clientii sai se numara Cargus International, Geopost, Tubinox, Saint Gobain Glass Romania, Somar Service, Pan Express, Biancospino,etc..

Alexandru Ticaloiu
Streamline Communication