Revolutie pe piata de curierat rapid: softul Cargus e-Express

BUCURESTI - 7 iunie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Cargus International lanseaza softul Cargus e-Express.

Cargus, cea mai importanta firma de curierat si expeditii din Romania lanseaza un nou produs. Prin Cargus e-Express economisiti timp realizand propriile note de transport si mentinand evidenta completa a expeditiilor trimise prin Cargus. Softul este pus gratuit la dispozitia oricarei companii interesate. Pentru a intra in posesia Cargus e-Express, va rugam contactati Departamentul Vanzari. Un reprezentant al companiei va va instala programul si va va oferi asistenta la utilizarea lui.
Mai multe detalii despre Cargus e-Express puteti afla la numarul 9330 sau pe www.cargus.ro.

Despre Streamline Communication

Infiintata in 1991, Cargus International este prima companie romaneasca de expeditii si curierat rapid. Costurile mici, adaptabilitatea, fiabilitatea, sincronizarea, profesionalismul si calitatea sunt cateva din atributele ce ne plaseaza azi in pozitia de lider al pietei romanesti de curierat.

Alexandru Ticaloiu
Streamline Communication
26 Witing Street, 1st District, Bucharest
Phone: 021-318.87.83