Seria concertelor Blue Monday reincepe la Hard Rock Cafe cu Marius Mihalache

Locul desfasurarii: Kiseleff, 32

Organizator: Hard Rock Cafe

Seria concertelor Blue Monday reincepe la Hard Rock Cafe cu Marius Mihalache

Seria concertelor Blue Monday reincepe la Hard Rock Cafe cu Marius Mihalache
- “De la folclor la jazz”, luni, 11 octombrie, ora 21:00 -

Din 11 octombrie, la Hard Rock Cafe reincepe seria concertelor de blues&jazz pe care restaurantul le va oferi, si in aceasta toamna, iubitorilor de gen. Primul concert al celei de-a treia stagiuni Blue Monday il va readuce pe scena Hard Rock Cafe pe Marius Mihalache, artistul urmand sa fie nu numai interpret, cat si gazda a catorva editii din aceasta toamna.

Alaturi Dragos Mihu ( tobe ), Nicu Baran ( chitara-bass ) si invitata serii, Irina Sarbu ( voce ), , talentatul percutionist isi va invita publicul intr-o “calatorie” muzicala “de la folclor la jazz” ce va incepe de la ora 21:00 si se va continua pana tarziu, in noapte.

Intrarea la concert este 25 RON.

Pe parcursul celor doua editii Blue Monday, Hard Rock Cafe a organizat peste 20 de concerte de blues&jazz, aducand in fata publicului valoroase nume ale muzicii romanesti si internationale, printre care: Boo Boo Davis, Michael ”Iron Man” Burks, Johnny Raducanu, AG Weinberger, Horia Brenciu, Marius Mihalache, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Maria Raducanu, Nightlosers si altii.


-//-

Marius Mihalache s-a indragostit de tambal de la 3 ani si a stiut mereu ca viata lui va fi legata de” instrumentul cu bete”. In copilarie si adolescenta a castigat premiu dupa premiu la concursurile internationale de muzica. A transformat partituri de pian in partituri de tambal, a interpretat Chopin, Rahmaninov, Schuman, Schubert si Mozart la Scala din Milano si a cantat etno-jazz in deschiderea concertului lui Chick Corea, in Romania. S-a aflat pe aceeasi scena cu artisti celebri ca Gloria Gaynor sau Nina Simone. A semnat coloana sonora a multor filme de lung metraj si seriale de televiziune, dintre care amintim Filantropica in regia lui Nae Caranfil. Discografia lui Marius Mihalache cuprinde mai multe albume in care artistul a experimentat impletiri inedite de genuri si instrumente muzicale: Eclipse, Radacini, Performance, Ges Romano, La Passion, Cei mai frumosi ani, Dragoste si foc, World Symphony.Pentru rezervari:
Tel: +40 21 206 62 61
E-mail: sales@hardrockcafe.ro

Despre STREETWISE COMMUNICATIONS

Detaliile despre regulamentul de participare la concurs sunt disponibile pe www.europafm.ro.

Mai multe informatii despre festival pe site-ul www.hardrockcalling.co.uk.

Participare: Intrare libera