Bucuresti – 16 Martie – Editia a 5-a a Bucuresti Jobfair SUA la Hotel Marriott

Cluj-Napoca - 6 martie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Student Travel Romania, principala companie specializata pe programe de schimb cultural din Romania, impreuna cu sponsorii programului Work and Travel USA - CIEE (Council on International Exchange) anunta organizarea a celei de a 5-a editii a Bucuresti Jobfair USA, in data de 16 martie, la Hotelul JW Marriott, Bucuresti

STUDENT TRAVEL ofera peste 300 de joburi de vara in America pentru studentii romani!

Targul din acest an isi propune sa satisfaca cererea in crestere de forta de munca sezoniera a angajatorilor americani (domeniile principale de activitate fiind turismul si serviciile - in locatii precum hoteluri, restaurante, supermarketuri, parcuri nationale si de distractie, etc.), dar si cerintele studentilor inscrisi, prin oferirea tuturor informatiilor si detaliilor despre locul de munca ales, cat si prin facilitarea intalnirii dintre angajator si student, inainte de a ajunge in Statele Unite ale Americii.

Destinatii speciale precum Atlantic City (cazinouri), Florida, California, Yellowstone - Montana, New York, etc. ii asteapta pe cei doritori sa traiasca aventura americana! Salariile sunt intre 7$-12$ iar unele ofera si posibilitatea de a obtine bacsis.Castigurile pot ajunge pana la 2500$/luna daca studentul opteaza si pentru un al doilea job.

Studenii interesati trebuie sa indeplineasca doar cateva criterii de baza pentru a se califica: sa fie studenti la zi la o facultate acreditata, cu media generala intre 7-7.50 (media min. pentru anul I de studiu –8.00), sa aiba cunostinte medii de limba engleza.

La acest targ pot participa studentii care se inscriu in programul Work and Travel la Student Travel pana cel tarziu in 13 Martie 2008. Inscrierile se pot face direct la unul dintre birourile Student Travel sau prin e-mail.

Experienta dobandita atat de organizatorul extern al evenimentului cat si a staffului Student Travel va asigura succesul preocesului de recrutare si informarea corecta a tuturor partilor implicate. Targul se vrea a fi mai mult decat doar o metoda de plasare a fortei de munca, ci si o modalitate de a ajuta studentii in gasirea jobului care li se potriveste. ”Experienta in SUA pentru studentii care au participat la program a fost mai mult decat o modalitate de a castiga niste bani. Mai mult decat o calatorie. Ea a deschis usi si orizonturi, spre lume si spre ei insisi.“, a declarat Csilla Beke-Szabo, directorul de programe al Student Travel Romania.

Despre Student Travel Romania

Student Travel Romania (STR) face parte din reteaua internationala de turism pentru studenti si tineri, STA Travel, care are birouri in peste 90 de tări din intreaga lume, fiind specializata in derularea programelor de schimb cultural Work and Travel, Internship, Professional Career Training, Au Pair, Camp Counselors USA, precum si in comercializarea biletelor de avion,autocar, asigurarilor medicale, carduri de tineret.

Suntem prezenti pe piata romaneasca din mai 1999. Managementul firmei a acumulat o experienta de 10 ani in domeniul programelor de genul Work and Travel – programe destinate special studentilor si tinerilor, oferindu-le pachete complete de servicii. De-alungul celor 10 ani am ajutat peste 15000 de persoane sa munceasca legal in SUA sau in alte tari europene.

Prin birourile noastre din peste 14 centre universitare precum Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Targu-Murea, Miercurea-Ciuc, Sibiu, Arad, Timisoara, Chişinau, etc. precum şi prin agentiile de turism si asociatiile studentesti colaboratoare, Student Travel Romania a devenit cea mai importanta agentie de turism de acest gen din Romania.

Anna-Maria Bogdan
Program Coordinator
Student Travel Romania

Tel.:0264-590437