Târg de joburi Work and Travel USA 2014

BUCURESTI - 11 martie 2014

Comunicat tip General in Turism

București – JW Grand Hotel Marriott – 13 martie 9:00 – 17.00

Târg de joburi Work and Travel USA 2014 – Găseşte-ţi un loc de muncă în faimoasele staţiuni din SUA la București

Student Travel Romania, principala companie specializată pe programe de schimb cultural, împreună cu sponsorii programului Work and Travel USA, anunţă organizarea târgului de joburi, pe 13 martie, la JW Grand Hotel Marriott, unde peste 280 de studenţi îşi vor găsi un loc de muncă pe perioada vacanţei universitare, în Statele Unite ale Americii.

Târgul din acest an îşi propune să satisfacă cererea de forţă de muncă sezonieră a angajatorilor americani dar şi cerinţele studenţilor înscrişi, prin oferirea tuturor informaţiilor şi detaliilor despre locul de muncă ales, cât şi prin facilitarea întâlnirii dintre angajator şi student, înainte de a ajunge în Statele Unite ale Americii.

Destinaţiile faimoase precum California, New York, Florida, zona lacurilor mari şi zonele montane îi aşteaptă pe studenţii doritori să trăiască aventura americană. Participanţii au posibilitatea să trăiască timp de 4 luni în stil american. Salariile sunt între 7,50 $-12 $ pe oră, astfel câştigurile pot varia între 4000 şi 10.000 $ pe sezon.

Scopul târgului este nu numai plasarea studenţilor ci şi de a îndruma participanţii către o zonă conform aşteptărilor, deoarece acest program nu reprezintă numai o modalitate de a câştiga bani ci şi de a călători, a cunoaşte cultura americană şi de a se dezvolta.

Cei, care sunt interesaţi să participe în acest program, trebuie să îndeplinească doar câteva criterii de bază, cum ar fi, să fie studenţi la zi la o facultate acreditată sau în curs de acreditare şi să aibă cunoştinţe medii de limba engleză. Locurile sunt limitate, astfel cei interesaţi sunt rugaţi să apeleze la cel mai apropiat birou Student Travel sau să trimită un CV pe adresa bucuresti@studenttravel.ro

Student Travel este prezent pe piaţa românească din 1999, fiind specializată în derularea programelor de schimb cultural Work and Travel, Internship, Au Pair etc., precum şi în comercializarea biletelor de avion, autocar, asigurărilor medicale şi carduri de tineri. Managementul firmei a acumulat o experienţă de 16 ani în domeniul programelor de genul Work and Travel şi a ajutat peste 18000 de persoane să muncească legal în SUA sau în alte ţări europene.