Nou Showroom Franke in Arad

Arad - 10 martie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Showroom-ul Franke din Arad s-a mutat in casa noua, putand fi vizitat de luni pana sambata la noua sa locatie: Petru Rares 62 A.

Nou Showroom Franke in Arad

Renumit indeosebi pentru liniile complete de echipamente incorporabile pentru bucatarii destinate uzului casnic (Franke Kitchen Systems), Franke Group ofera o gama larga de produse si servicii in intreaga lume: in domeniul echipamentelor pentru bucatarii profesionale(Franke Foodservice Systems), masini de cafea profesionale (Franke Cofee Systems)Franke este sinonim cu eleganta, stilul si calitatea din bucatarie. Franke este liderul mondial in furnizarea de sisteme inteligente pentru bucatarii casnice si semi-profesionale.
La noua adresa puteti vedea si comanda ultimele noutati din gama Franke, incluzand aici si celebra serie Crystal, serie care are un finisaj deosebit din cristal alb sau negru.
Franke Romania, unul din pioenierii echipamentelor incorporabile de bucatarie din Romania doreste sa continue prezenta in Arad, oras ai carui locuitori si-au dovedit fidelitatea fata de marca Franke, de-a lungul timpului.
Va asteptam cu o gama completa de baterii, robineti, chiuvete -atat din inox cat si din Fragranit, plite, cuptoare, hote, masini de spalat vase si rufe, precum si combine frigorifice. Pe langa acestea o gama larga de accesorii vor intregi imaginea bucatariei dumneavoastra.
Showroom-ul este deschis de luni pana vineri de la 10 la 18, sambata functionand de la 10 la 15.

Despre Studio Line

Compania Franke Romania a fost infiintata in 1998 de catre corporatia multinationala Franke Group, cu sediul la Aarburg, Elvetia. Franke inglobeaza 71 de companii in 36 de state ale lumii.

Franke Arad- str. Petru Rares 62A, Gradiste, tel: 0257-257 725, 0728 168 214
email: franke.arad@yahoo.com

franke.arad@yahoo.com