StudioLine Arad vă invită la Expoziţia de Mobilier MobilAr

Arad - 15 mai 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

StudioLine Arad are plăcerea de a vă invita să ne vizitaţi standul din cadrul expoziţiei de mobilă 'MobilAR'. Expoziţia va avea loc la Expo Arad în perioada 15 - 17 Mai 2009. Pe noi ne găsiţi în pavilionul A, lângă intrare pe partea dreaptă.

StudioLine Arad vă invită la Expoziţia de Mobilier MobilAr

Va fi plăcerea noastră de a vă arata ultimele creaţii StudioLine şi de a vă oferi sfaturi şi consultanţă în realizarea unei superbucătării. Împreună putem realiza planul bucătăriei mult visate, împreună putem îmbunătăţi confortul căminului dumneavoastră.
Vom face prezentări cu privire la eficieţa în bucătărie şi vom prezenta în premieră funcţiile unei plite cu inducţie. Vom găti fără flacără, vom găti fără căldură chiar. Iar mirosul va dispărea numaidecât datorită ultimelor tehnologii din hota revoluţionară expusă.
Pentru că avem încredere în produsele noastre, pentru că noi le folosim zi de zi, vom face acelaşi lucru în cadrul expoziţiei. Vom utiliza intens aparatura din bucătărie şi vă vom oferi să gustaţi din preparatele noastre. Pentru a face discuţia mai savuroasă vă vom oferi o ceaşcă de cafea proaspăt măcinată din expresorul elveţian Jura.
Pentru clienţii noştri avem şi cadouri şi din acest motiv dorim să reîntărim invitaţia la standul nostru: în pavilionul A, lângă intrare pe partea dreaptă.

Despre Studio Line

STUDIO LINE S.R.L. s-a înfiinţat în anul 2000, având ca obiect de activitate producţia de mobilier din PAL melaminat. În scurt timp, datorită profesionalismului celor care lucrează aici, am devenit un nume în zona judeţului Hunedoara. Ba mai mult, prin calitatea de excepţie a mobilierului fabricat de Studio Line, am reuşit să ne impune produsele pe o piaţă regională, în care competiţia în acest domeniu e acerbă.

S.C. STUDIO LINE S.R.L. s-a specializat însă pe producţia de bucătării, având la dispoziţie utilaje şi aparatură de ultimă generaţie, totul cu scopul de a oferi clienţilor noştri mobilă de o calitate superioară. Avem, de asemenea, personal specializat pe producţia de mobilier de bucătărie, începând de la designeri până la montatori.
StudioLine Arad
Str. Petru Rareş, nr 62A
0728 168 219
studioline_arad@yahoo.com