Sheer Cover in Romania

BUCURESTI - 12 februarie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

In luna februarie 2009 a fost lansat prin intermediul www.beauty-tv.ro SHEER COVER, cel mai iubit brand din Hollywood de produse cosmetice pe baza de minerale. Actrițe de cinema precum Alyssa Milano, Lezza Gibbons Carrie Ann Inabo sau Melissa Gilbert povestesc de ce adora Sheer Cover și cum acesta le-a îmbunătățit viata și cariera.

Sheer Cover in Romania

Sheer Cover este brandul numărul 1 la Hollywood, dar și in restul lumii, în ceea ce privește produsele de make-up pe baza de minerale. Gama Sheer Cover este disponibila și romanilor ce pot achiziționa uimitoarele cosmetice pe baza de minerale accesând www.beauty-tv.ro

Machiajul mineral a fost creat in asa fel încât sa protejeze tenul de semnele premature ale îmbătrânirii, cu ajutorul factorului de protecție FPS 15 și include elemente anti oxidante de Ceai Verde si Rooibos. Faptul ca NU am inclus alte elemente în Fondul de ten Sheer Cover cu Minerale FPS 15 face ca tenul tău sa arate minunat. Formula exclusiva nu conține uleiuri, parfum, vopsele sau talc.

Acest tip de make-up a poate fi folosit pe zonele recent operate, cicatrice post-operatorii, piele iritata, acnee sau coșuri în erupție. Efectul nu este doar acela de acoperire totala a imperfecțiunilor, ci si de tratare si vindecare a pieii.

Fondurile de ten obișnuite pot fi atat de groase, încât sa dea senzația unei măști, sau atât de subțiri încât sa trebuiască aplicat strat după strat. Acoperă pielea ca un strat de glazura, se strica pe parcursul zilei sau evidențiază porii si liniile fine. Mineralele naturale din Sheer Cover sunt foarte ușoare si, după aplicare, acoperirea este totala, iar stratul subțire. Mica, unul dintre mineralele Sheer Cover, reflecta lumina, astfel ca tenul capătă o strălucire naturala.

Actrițe celebre de la Hollywood precum Alyssa Milano, Lezza Gibbons Carrie Ann Inabo sau Melissa Gilbert povestesc de ce adora atât de mult sa folosească Sheer Cover:
-Este potrivit pentru orice tip de ten
-Nu usucă tenul
-O cantitate infima de make-up este suficienta pentru acoperire perfecta
-Procesul complet de machiare profesionala durează pana in 15 minute
-Arăți de parca te-ai fi nascut cu acel look de vedeta
-Tratează tenul sensibil, cu iritații, erupții, acnee, etc
-Întinerește tenul si il păstrează sănătos

Se pare ca in viitor mai multe vedete locale vor fi implicate in promovarea machiajului pe baza de minerale, Sheer Cover.

Site-ul oficial si unic importator în România pentru Sheer Cover: www.beauty-tv.ro. Acest magazin on-line ofera trusa completa de machiaj profesional Sheer Cover la prețul de 299 Lei. Trusa este identica cu cea folosita de make-up artiștii de la Hollywood.

Despre Studio Moderna

Sheer Cover este adus in Romania de Studio Moderna, cea mai puternica companie de marketing direct din Europa Centrala si de Est.
Nicolae Dragoi
e-commerce developer

nicolae.dragoi@studio-moderna.com