Spumant baie 'I LOVE YOU'

BUCURESTI - 6 februarie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

L-am fi putut numi oricum: „Kocham ciebie!”, „Szeretlek!”, „Kimi o ai shiteru!”, „Ich liebe dich!”, „S'ayapo!” sau „Jag dlskar dig!”. In poloneza, maghiara, japoneza, germana, greaca sau suedeza, inseamna acelasi lucru: „Te iubesc!”. Noi am preferat sa-i spunem „I Love You!”, ca sa priceapa toata lumea ca are de-a face cu iubirea.

Spumantul de baie „I love You” este creat din dragoste, cu dragoste si pentru... dragoste. De vreti sa aflati reteta, iat-o chiar aici: se ia o inima, se umple cu spumant de baie pe baza de ulei de trandafiri si se daruieste celui drag.Vi se pare prea complicat? Gasiti fara gres inima „I Love You” de la Styx Naturcosmetic in farmaciile Centrofarm. Tot ce mai trebuie sa faceti este sa o daruiti Valentinei/Valentinului vostru, spunandu-i ca devine un cadou ideal daca-l folositi impreuna. O baie relaxanta si parfumata cu „I Love You” va dorim si Happy Valentine’s Day!

Aproape toate culturile lumii pastreaza o legatura stransa intre cosmetica naturala, medicina si frumusete, asa incat a fi sanatos se asociaza imediat cu a fi frumos. O baie nu inseamna doar igiena, ci si o stare de bine, iar o crema de ingrijire poate deveni un instrument de insanatosire a trupului.

Prioritatea numarul unu a firmei STYX Naturcosmetic este calitatea produselor naturale. Plantele folosite provin din ferme bio in care cultivarea si recoltarea sunt realizate in conditii optime. Prin principiile lor active, uleiurile esentiale intregesc compozitia produselor realizate dupa retete mostenite din generatie in generatie.

De aproape un an, Romania se regaseste pe harta de distributie a produselor naturale austriece Styx, prin STYX Naturcosmetic SRL. Brand international puternic, cunoscut in peste 40 de tari de pe cinci continente, STYX a cucerit o buna parte din piata cosmeticelor naturale, prin calitatea produselor sale.

Oferta noastra cuprinde in momentul de fata aproximativ 450 de produse pentru ingrijirea pielii, parului, corpului sau pentru aromaterapie. Toate produsele au la baza exclusiv ingredienti activi din plante si uleiuri din plante presate la rece.

Despre STYX NATURCOSMETIC SRL

Echipa Styx Naturcosmetic
Valentina Nistor
valentina.nistor@styx.ro