Becuri LED – o inovatie ce acapareaza piata romaneasca

BUCURESTI - 28 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Becuri Led cu economie de energie sunt cele mai utilizate becuri din ultimii ani. Mai mult, optiunile economice care emit lumina rece si neplacuta vor fi acum interzise in Europa.

becuri LED

becuri LED

De ce este ideal setul de becuri LED

Becuri Led cu economie de energie sunt cele mai utilizate becuri din ultimii ani. Mai mult, optiunile economice care emit lumina rece si neplacuta vor fi acum interzise in Europa.

In etapa urmatoare, acestea vor fi inlocuite de becuri cu LED-uri care utilizeaza o tehnologie noua si eficienta. Din multe perspective, aceasta tehnologie are multe avantaje fata de vechea tehnologie.

Iata motivele si beneficiile pentru care sa alegi aceasta tehnologie

Aceste becuri cu LED au o durata de viata mai lunga. Comparativ cu vechile lampi fluorescente, becurile pot fi utilizate intr-un timp de 50.000 de ore, ceea ce este de peste 50 de ori mai lung decat lampile cu incandescenta; foarte avantajos, nu-i asa?

Aceste becuri LED au o mare semnificatie pentru mediu, deoarece durata lor de viata le impiedica sa fie aruncate intr-o perioada scurta de timp, dar pot fi aruncate numai dupa o perioada lunga de utilizare.

De asemenea, un astfel de bec are o rezistenta crescuta. Becurile cu LED sunt mult mai rezistente la socuri si vibratii, deoarece nu au filament in comparatie cu lampile cu incandescenta. Iata gama LED Concept aici: https://www.led-concept.ro/becuri-led

O alta caracteristica foarte importanta este ca becurile sunt considerate cele mai economice becuri. Acestea ofera lumina de inalta calitate, consumand mai putin lumina decat becurile obisnuite;

Dupa cum am mentionat, principalul avantaj este consumul redus de energie. Comparativ cu becurile cu incandescenta, becurile acestea consuma de 10-15 ori mai putin consum de energie si sunt considerate a fi unul dintre cele mai economice becuri.

Ce culoare emite un Bec LED?

In primul rand, vrem sa discutam culorile care le disting de alte produse similare.

Led-Concept ofera becuri LED in diferite culori. Cele mai cautate nuante ale camerelor mari sunt albul sau galbenul. In plus, tot mai multi clienti aleg lumina alba, dar calda. S-ar putea sa va intrebati de ce. Dar, asa cum am invatat de la ei, asa va spunem noi. Deoarece lumina alba este foarte asemanatoare cu cea oferita de becurile cu incandescenta.

Pe de alta parte, clientii fideli ai becurilor cu LED sunt cei care sunt, de asemenea, dispusi sa foloseasca becuri cu LED alb, dar culorile sunt reci. Clientii au spus: „Sunt ideale pentru bucatarii si bai”.

Conform recomandarilor expertilor, se recomanda utilizarea unui numar intre 2700 si 3500 Kelvin. Aceasta inseamna ca numarul de Kelvin (mai mare sau mai mic) este proportional cu cantitatea de lumina calda (galbena).

Hai sa aflii mai multe despre Becuri Led de la expertii LED Concept!

Taguri: becuri led