Cat costa sa iti construiesti o casa din BCA de la Mesteru Manole?

BUCURESTI - 30 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In ultimii anii popularitatea BCA-ului a crescut din ce in ce mai mult. Acest lucru se datoreaza propriepatilor sale unice care il diferentiaza de celelalte

bca

bca

Desi denumirea sa normala este beton celular autoclavizat, acest material de constructii este cel mai des cunoscuta ca si BCA. In ultimii ani, acest material de constructii a reprezentat una din cele mai utilizate metode in vederea construirii efective.
In ultimii anii popularitatea BCA-ului a crescut din ce in ce mai mult. Acest lucru se datoreaza propriepatilor sale unice care il diferentiaza de celelalte materiale de constructii, precum caramida.
La intrebarea „pentru ce sa alegi bca” exista mai multe raspunsuri insa cele mai comune ar fi faptul ca este un material ignifug deci nu intretine focul, versatilitatea la cumparare datorata gamei largi de dimensiuni in care poate fi cumparata sau dublul rol, de izolare termica dar si de a asigura rezistenta.

Care este compozitia acestui material?

BCA-ul este realizat din 5 compusi naturali, precum cimentul, nisipul, varul, apa si ghipsul. Astfel, acesta este un material complet ecologic, care protejeaza foarte bine zidariile impotriva aparitiei mucegaiului si umezelii, dar este folosit si la temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate, avand o protectie foarte buna.
BCA-ul este un mataterial utilizat in domeniul constructiilor pentru realizarea de zidarii. Acest material mai este cunoscut si sub numele de beton celular autoclavizat, insa este foarte rar denumit in acest fel.

Reprezinta o solutie inovatoare care va ajuta sa obtineti constructii trainice la un raport intre calitate si pret foarte bun.
Din cauza ca BCA-ul a stat mult timp sub umbra caramizii cand vine vorba de constructia unei locuinte, noi va oferim cateva avantaje si dezavantaje ale lucrarilor facute cu ajutorul acestui material. Chiar daca parerile sunt impartite si s-au schimbat in ultima perioada, este important sa fiti informat si sa aveti o viziune de ansamblu inainte de a incepe constructia casei mult dorite.

Cat economisesti daca construiesti o casa din BCA?

BCA este cel mai usor material de zidarie produs in Romania, fapt deosebit de important cand vine vorba despre economii pe mai multe planuri. Astfel, cheltuiesti mai putin pe transport, intrucat ai posibilitatea sa incarci mai multi paleti pe un transport, limitand numarul de drumuri intre depozit si santierul unde iti ridici casa.

Cheltuiesti mai putini bani si in manipulare si punere in opera, prin reducerea fortei de munca necesara pe santier. In plus, prelucrarea usoara a materialelor din beton celular autoclavizat nu necesita scule si dispozitive foarte scumpe.
In plus, elementele au o structura tip fagure de miere, compusa din milioane de microcelule cu aer si care au rol de izolator termic, astfel ca vei economisi si in acest sens intrucat nu vei avea nevoie de o termoizolatie suplimentara, daca folosesti o grosime de BCA de minim 35 cm.