Cu drenaj limfatic ne pregatim usor-usor de vara

BUCURESTI - 24 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Acest drenaj limfatic este o metoda de detoxifiere a organismului si de stimulare a sistemului sau de filtrare. Aceasta procedura stimuleaza procesul de curatare incetinit din cauza unor factori precum dieta necorespunzatoare sau lipsa exercitiilor fizice.

drenaj limfatic

drenaj limfatic

Acest drenaj limfatic este o metoda de detoxifiere a organismului si de stimulare a sistemului sau de filtrare. Aceasta procedura stimuleaza procesul de curatare incetinit din cauza unor factori precum dieta necorespunzatoare sau lipsa exercitiilor fizice.

Drenajul inlatura o parte din umiditate, ceea ce ajuta la conditionarea pielii si la imbunatatirea aspectului cojii de portocala pana la eliminarea acestuia. In plus, poate lupta cu retentia de apa si senzatia grea a piciorului, creste oxigenarea tesuturilor, elimina balonarea, imbunatateste problemele circulatorii, poate ajuta la relaxarea corpului si a mintii, la imbunatatirea calitatii proceselor din organismul tau.

Dormiti si se imbunatateste imunitatea.

Cat de frecvent trebuie efectuat un drenaj limfatic?

In cele mai multe cazuri, cand am intrebat terapeutul despre aceasta procedura, ne-a spus ca procedura poate fi efectuata de doua ori pe an, deci exista 2 terapii. Cursul de tratament pentru drenaj limfatic este de 6 pana la 10 sedinte, ceea ce inseamna 2 cursuri pe saptamana pentru a restabili corpul intr-un mod sanatos.

De asemenea, poate doriti sa stiti pentru ce este aceasta terapie de drenaj limfatic a la Fysiogand. Prin urmare, recomandam atat barbatilor, cat si femeilor care au retinere de apa sau sunt supusi unui tratament de detoxifiere si doresc sa accelereze rezultatele, sa utilizeze aceasta procedura.

Acest drenaj este aplicat pe partea pe care o doriti a corpului prin miscare, blocare sau deblocare de inalta presiune. Actioneaza asupra unor zone specifice, cum ar fi ganglionii limfatici. De asemenea, stimuleaza sistemul limfatic, facilitand transportul limfatic.

Unde gasim aceasta procedura si cu ce tarif?

Clinica Fysiogand din Bucuresti este un centru cunoscut pentru procedurile de remodelare corporala, care ofera servicii complete de masaj si ingrijire corporala. Au echipamentele cele mai avansate si personal bine instruit, in special chirurgia de drenaj limfatic.

Daca doriti sa utilizati astfel de proceduri, Clinica Fysiogand din Bucuresti ofera o gama larga de servicii de drenaj limfatic, combinate cu masaje anticelulitice sau sedinte de masaj la picioare. Pretul a 10 proceduri-sedinta standard de drenaj limfatic este de 550 de lei si puteti alege un pachet de 5 de drenaj, plus 5 de relaxare sau tratament anti-grasime la acelasi pret.

Vine vara! Du-te la clinica Fysiogand si alege pachetul care se potriveste nevoilor tale!

Taguri: drenaj limfatic