Cum se utilizeaza tabla neagra striata? Sfaturi de la specialistii Marola

BUCURESTI - 31 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Putem spune astfel ca tabla neagra striata este cea mai buna solutie in cadrul proiectelor unde exista pericol de alunecare.

tabla neagra striata

tabla neagra striata

Tabla neagra striata este un material de constructii ce face parte din categoria celor metalurgice.

Aceasta este utilizata de specialisti si numai in cadrul proiectelor ce au o circulatie intensa in special in mediile cu o umiditate ridicata, deoarece acest material are o structura cu totul particulara, fiind un material anti-derapant, dar in aceleasi timp foarte rezistent.

Aceasta este, de cele mai multe ori, utilizata in mediile exterioare sau in zonele de acces expuse la umezeala, prezentand o foarte buna rezistenta la trafic si la intemperii.

Unde se utilizeaza tabla neagra striata?

In mod evident, tabla neagra striata se utilizeaza cu striatiile in sus, tocmai pentru a oferi protectie anti-alunecare. Fata neteda fiind lasata sa ia contact cu suprafata peste care este aplicat materialul.

Variantele de utilizare ale acestui material metalic difera, de la proiecte simple, ce sunt utilizata in viata de zi cu zi, precum: scari sau zone cu circulatie intensa si asa mai departe, pana la utilizari in domenii industriale, precum: constructiile de masini, nave maritime si chiar constructii industriale.

O utilizare mai putin cunoscuta este ca acest material se foloseste in realizarea masinilor de pompieri sau a ambulantelor, principala sa proprietate fiind de mare utilitate pentru acest tip de masini. Aceasta proprietate a tabla neagra striata face ca interventiile sa fie sigure si rapide.

Domenii in care se recomanda utilizare

Domeniile principale in care se utilizeaza tabla neagra striata sunt urmatoarele:

    Constructia de nave maritime;Industria constructoare de masini;Constructia de tractoare;Industria constructoare de trenuri;Anumite confectii metalice;Constructia de automobile de urgenta, precum ambulantele si masinile de pompieri.

Putem concluzia astfel ca acest tip de tabla de la noul magazin online Marola este cea mai buna solutie in cadrul proiectelor unde exista pericol de alunecare. Paritcularitatea formata din partea striata pe care aceasta o prezista este motivul pentru care aceasta este aleasa de specialisti pentru a fi folosit in aplicatii din ce in ce mai diverse.