Noua inovatie in tehnologie sta in niste plafoniere LED!

BUCURESTI - 24 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cel mai des, iluminarea prin plafoniere LED este utilizata pentru interiorul constructiilor si a spatiilor de locuit. Alege locul potrivit!

plafoniere led

plafoniere led

Avatanjele unor astfel de plafoniere LED


Poti sa te folosesti de plafoniere LED in orice incapere din locuinta ta. Daca te-ai hotarat asupra designului locuintei tale, vezi mai jos cateva sfaturi legate de iluminatul cu plafoniere LED care iti va aduce multe beneficii de pe urma folosirii tehnologiei cu LED:

      Utilizand aceste plafoniere LED vei beneficia de un consum redus de energie electrica, durata de viata mai mare si un iluminat mai puternic;In sufragerie ai nevoie de o lumina calda si primitoare. Utilizand

plafoniere LED

      vei putea da sufrageriei tale o ambianta relaxanta si calduroasa. Cu ajutorul lor poti crea cateva accente de lumina pentru locuri mai special amenajate din sufragerie. De asemenea, le poti folosi si pentru scoaterea in evidenta a unor piese de mobilier mai speciale sau a unor ornamente importante pentru designul sufrageriei tale;In dormitor te poti folosi plafoniere LED intr-o mai mare masura. Le poti utiliza central sau in cazul in care ai un spatiu special amenajat cu o oglinda, poti pune o plafoniera LED si acolo, avand in vedere ce acea zona trebuie sa fie foarte bine iluminata;In bucatarie ai nevoie de o lumina variata. Sub dulapurile montate sus poti monta o banda LED care iti ofera o lumina buna atunci cand ai nevoie sa gatesti. Nu renunta insa la aceste sisteme de iluminat care iti ofera o lumina generala si puternica, pe care le poti monta si deasupra mesei si central in bucatarie;Pe holuri sau scari, tot acestea sunt o idee buna, deoarece iti ofera un iluminat uniform si creeaza impresia unui spatiu mai mare. Aici ai nevoie de o lumina buna, puternica, nu de una de atmosfera speciala;

 

    In baie te poti folosi de o plafoniera LED pe care sa o montezi central. In zona oglinzii poti sa mai folosesti una sau sa apelezi la cateva spoturi LED adaptabile;De asemenea, poti sa folosesti plafoniere LED si in camera copiilor, acestea fiind principala sursa de iluminat pe care trebuie sa o folosesti. Apoi mai poti adauga corpuri suplimentare, pe care le poti aseza pe noptiera sau pe birou.

Unde pot fi folosite aceste sisteme de iluminat?

Cel mai des, iluminarea prin plafoniere LED este utilizata pentru interiorul constructiilor si a spatiilor de locuit. Ele pot fi instalate foarte usor in tavane de beton sau chiar in plafoane sau tavane false din rigips. Pot fi integrate in birouri si holuri sau chiar cai de acces si zone cu trafic intens, asigurand nivelul perfect de lumina necesar pentru intreprinderea de activitati comerciale sau de petrecere a timpului liber.